Ето за всички такива, които обичат да стискат зъби и страдат мълчаливо в и извън леглото години и дори десетилетия се задава По-Великата Депресия! Тя набързо ще ги вкара направо в гроба и то масово, защото няма как да работиш срещу прекрасен, разкошен и завиден живот, който напълно си заслужава да се живее и да минеш между дъждовните капки достатъчно скоро. Всички и всякакви такива налудничави хора и действия са самообречени.
Поне аз няма да бъда сред тях. Поне аз знам какво искам в и извън леглото, и с колкото други намеря ще си живеем разкошно и завидно все повече, докато за другите все повече ще е Сървайвър в най-екстремен и кошмарен вариант отвъд всяко съмнение. Всички тези страхотии и ужасии в последните години са само проби и тестове около генералната репетиция за истинския ужас и за истинското масово измиране по света и у нас, което вече е на хоризонта и се движи към всички нас като мега цунами.
Точно когато милиарди хора са си въобразили, че няма как да стане по-кошмарно и ужасно всички те ще разберат колко наивно е подобно изказване и удобно вярване, защото това досега е само загрявката и подготовката. Нищо повече, нищо по-малко.
Няма как да се добавят 1,000,000,000+ души всеки 10-15 години. Отдавна е крайно време да се пречупи тази водеща десетилетна мега световна тенденция, която досега е трудно дори да се забави!!! По всичко изглежда, че това десетилетие, което ще остане в историята като „ужасните 20-те“, тя ще бъде пречупена най-накрая, с каквито кошмарни, адски и дори апокалиптични средства е нужно, защото иначе тя самата ще докара много скоро много по-лош и глобален апокалипсис извън всякакъв контрол отвъд всяко съмнение.
За това ще трябва най-малкото По-Велика Депресия в следващите години активирана със завземането на Тайван от Китай точно около един век от предишната Велика Депресия, която ще е малка във всяко сравнение. Върховната спешна цел в случая оправдава средствата и безброй жертви като по-малкото зло спрямо да продължават да си се добавят на автопилот по 1 милиард хора около всяко десетилетие.
Вие уважаеми нали малко или много дочувате пропагандата около „климатични промени“ и разни правителствени и глобални цели в намаляване на „затоплянето“? А дали четете между редовете, че „климата“ реално е „свръхнаселението“. Съгласен съм, че е доста по-лесно да се пропагандира за намалява на градуси вместо на хора по света и у нас. То е и по-реалистично. Все пак пропагандата си е пропаганда. Тя е една изградена фасада, една красива илюзия, която доста успешно и професионално скрива грозната истина и реалните цели отзад.
Човешката цивилизация е възникнала в разкошния интервал-благословия отвсякъде между последните две ледникови епохи. Строго технически погледнато последната ледникова епоха е вече започнала преди 6,000 години. Дай Боже да произвеждаме достатъчно парникови и така нататък газове и чудеса, които да забавят неизбежното замръзване на цяла Европа и Северна Америка.
Там няма да остане една къща неразрушена и неизравнена със земята от огромни ледници в бъдеще. Няма кой и какво да спре ледникова епоха, която и без това отдавна е започнала. Може само да я забавим. Нищо повече. Затова и всички правителствени усилия от десетилетия са насочени към целенасочено загряване на планетата, която иначе отдавна вече щеше да върви към катастрофално и фатално за всички ни замръзване.
Не се смейте или поставяли тежки диагнози на Безос и Мъск, че инвестират луди милиарди в необходимата инфраструктура за изпращане на неща в космоса, а после и на хора с далечна цел колонизиране на Марс. Те не живеят с удобни вярвания и красиви лъжи в главите. Те не могат да си позволят върховния лукс да робуват на +1 всевъзможни илюзии започвайки с тази, че всичко е толкова зле, че няма как да стане по-зле. О, разбира се, че има накъде и ще стане много по-зле ако някой не направи нещо за да го предотврати. Те знаят, че ние вече сме поне 6000 години в най-новата ледникова епоха, която бавно, но безмилостно ще настъпва към нас като един поне километър висок ледник.
В сравнение с такъв един огромен валяк ще е като детска играчка. В огромни части на планетата няма да може да се живее в бъдеще и те го знаят отлично и отвъд всяко съмнение. Затова действат. Затова и правят, каквото трябва независимо от всичко, а ако трябва и въпреки всичко.
Поне ние няма да страдаме от климата и започналата Ледникова Епоха. Само от свръхнаселението, което е най-належащия и вече излизащ от контрол глобален проблем, който е крайно време да се овладее, защото иначе лошо ни се пише на всичките особено, както всичко минава през пазари. Там е, който специален интерес може и иска да даде най-много. Хората зад него ще яде и ползва, каквото друго искат. За всички други има един деликатен среден пръст и поздрави към майките им!
Така че уважаеми предприемачи на България отчетете супер лукса и си пускайте гадните и откачени телеграмки, докато можете и все още Ви е сравнително широко около врата. Не ми пречите прекалено много. И без това е добре да престана да бъда безкрайно внимателен и загрижен към безброй пълни непознати. Само ще ми е от полза след броени години, когато много неща много се променят много изведнъж. Тогава Господ да ни е на помощ на всичките!
Лека нощ и сладки сънища от мен.