1 година след цирка в Констинброд: Свидетели опровергават тезата на прокуратурата

От: 1 година след цирка в Констинброд: Свидетели опровергават тезата на прокуратурата

Така ли ти изглежда, на мен повече като сарказъм, ама май не се е получил. Ще се опитам с прост въпрос - от къде си наясно, че са били 2? Имаш ли нещо насреща или ей така си го пишеш - щото прокуратурата е клекнала и не знае какво става - помогни им с факти!
Този форум е място за свободно изразяване на мнението,казах: "Според мен са били 2 пратки...",изразявам си мнението,ако имах доказателства,щях да съм ги пуснал в интернет.

От: 1 година след цирка в Констинброд: Свидетели опровергават тезата на прокуратурата

От около 670 000 гласа за ГЕРБ на европейските избори,средно на всяка една от 28-те области в България се падат по около 24000 гласа.Като сметнеш зависимите общински служители,работници на бизнесмени близки до ГЕРБ,плюс техните семейства,според мен поне едни твърди 10-15 хиляди гласа имат средно от всяка област.Останалата половина е от твърдия електорат,който очевидно се е стопил с над 50%.Хипотетично,от 350 хиляди Костинбродски бюлетини се падат 12500 броя средно на област,общо избирателните секции бяха между 11000 и 12000,или средно около 30 бюлетини на секция....Ето колко реални и лесни за постигане стават таргетите така,ама това никой журналист или прокурор не го каза...

а за изборите през 2009 може ли да се каже същото? - нали червения боклук @igry.net каза, че те са манимулирани, а НЕ европейските (ти пък казваш, че те са манипулирания - МАЗНИЯ ГЕЙ да събери всички червени боклуци и да им каже да поддържат една теза)
работещите са около 2 милиона
ГЕРБ получиха 1,6 милиона гласа - т.е. почти всички работещи са гласували за ГЕРБ

малоумник

Този форум е място за свободно изразяване на мнението,казах: "Според мен са били 2 пратки...",изразявам си мнението,ако имах доказателства,щях да съм ги пуснал в интернет.

Както си и мислих, не случайно писах по-рано 10 пъти - ама ти не го захапа!

Дори за хора , които не разбират от политика е ясно , че Герб винаги са 1ви. Жалко , че Борисов така и не намери достоен противник да му оспори лидерската позиция. Яде филии с мас и мачка на избори... какво говори това за нивото на опонентите ???

а за изборите през 2009 може ли да се каже същото? - нали червения боклук @igry.net каза, че те са манимулирани, а НЕ европейските (ти пък казваш, че те са манипулирания - МАЗНИЯ ГЕЙ да събери всички червени боклуци и да им каже да поддържат една теза)
работещите са около 2 милиона
ГЕРБ получиха 1,6 милиона гласа - т.е. почти всички работещи са гласували за ГЕРБ

малоумник

През 2001 г. по същия начин гласуваха за крадливия цар,подлъгаха се хората,довериха се,бяха излъгани и си оттеглиха доверието,през 2005 пак беше мандатоностител НДСВ,но вече в коалиция с ГЕЯ и Сокола,а през 2009 изчезнаха.Моето лично мнение е,че ако се въведе задължително гласуване и БНБ печата бюлетините,Герб ще имат пак толкова гласове,колкото сега на Евроизборите.Може и по-малко...
П.С.Ако това малоумник си го написал за мен,не говори добре за репутацията ти.Не съм обидил никой тук в този форум,най-малко пък теб лично.Да си имаме уважението.Или щом не съм за ГЕРБ и не възхвалявам Тиквоча,съм малоумник?!...:?:

Малоумност е да твърдиш, че ГЕРБ успява да манипулира всеки един избор - кметски в големите градове, в София управляват вече 3-4 мандат, президентски, парламентарни, европейски.
колко станаха?

Малко нагло е да го твърдиш. Ако може да манипулират в такъв голям мащаб, защо не се напънат още малко за пълен мандат?

Просто младите и образовани хора от големите градове подкрепят Герб. Затова и печелят всички избори. А БСП вдига пенсийките с 4 лева и раздава еднократно 20 лева по Великден , затова си остава пенсионерска партия...

Малко нагло е да го твърдиш. Ако може да манипулират в такъв голям мащаб, защо не се напънат още малко за пълен мандат?
Те се напънаха миналата година,просто им хванаха пратката бюлетини,доколкото си спомням идеята е била да ги вкарат в полза на РЗС или НФСБ,и да си управляват в коалиция,т.е. сами.

Те се напънаха миналата година,просто им хванаха пратката бюлетини,доколкото си спомням идеята е била да ги вкарат в полза на РЗС или НФСБ,и да си управляват в коалиция,т.е. сами.
А как биха на евро изборите с 10 % преднина пред хората , които писаха изборния кодекс ? С номериране на бюлетини и така нататък....

:lol:
ГЕЯ губи всеки един избор, дори 5 години (ПЕТ ГОДИНИ) след като ГЕРБ са "излъгали" хората.

Случая Констинброд - Много удобно за Дудука и МАЯ ОБЩАТА. Не мислиш ли, че има нещо гнило?
Само факта, че си позволиха да нарушат деня за размисъл (по брутален начин какъвто сигурно никога не е използван) говори достатъчно за партията.

За корпоративния вот въобще не ми говори след като всички видяхме как цоциалистите се ПОДИГРАВАТ с миньорите в Бобов Дол. Да докараш хората до там, че да ги контролираш чрез ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН - това е толкова долно и подло, че няма накъде повече!

В момента цялата власт е в ГЕЯ, достъп до най-секретната информация можеше да има СВИНЯТА ПЕЕВСКИ - защо тогава не спечелиха евроизборите?
НЕ МИ казвай, че те не са такива!

А как биха на евро изборите с 10 % преднина пред хората , които писаха изборния кодекс ? С номериране на бюлетини и така нататък....
За евроизборите човека помогнал на Баце да стане генерал-агент Гоце помогна много,ако не се беше отцепил,разликата щеше да е 3-4 % :)

За евроизборите човека помогнал на Баце да стане генерал-агент Гоце помогна много,ако не се беше отцепил,разликата щеше да е 3-4 % :)
И пак 2ри , къде е логиката ? Като са по-добра партия , а Герб само краде защо никога не са побеждавали ?

И пак 2ри , къде е логиката ? Като са по-добра партия , а Герб само краде защо никога не са побеждавали ?
Не са по-добра партия,еднакво вредни са за България и народа.Просто си ни крадат и изпълняват заповедите на господарите си,а народа кучета го яли.

като не са по-добри - защо винаги печелят?
като са еднакво зле - защо винаги едната печели? би трябвало поне г/д еднакъв брой победи/загуби един срещу друг да имат (в най-добрия случай, щом са еднакво вредни (ти го каза!), трябва да имат 50:50 победи/загуби)

а то се получава точно обратното
нещо ти куца теорията
бегай

Абе Владко.... ама никак не става ясно за кво се бориш?
Уж не си за комунягите, уж всички са маскари па все по Бойко плюеш.

Кажи за Бобов Дол? Кажи за тия села, заселени с необразовани българи, които гласуват 100% за ДПС? Кажи за застъпниците?

Не разбрахте ли, че всички лъжат, манипулират и купуват гласове? Повтарям ВСИЧКИ.
Това ви го обяснявам от години.

Ама се пръкнахте едни анти бойковисти от типа: "По-добре комунягите, турците, капутите и мафиотите да ме обират, отколкото Бойко."
Не знам, кое му е по-добре-то, ама карай.

Всички крадат. Това е. Вие си лайте.

Комплексари...
аз не знам как може да подкрепяш някой който ВИНАГИ губи...

причината сигурно е в това, че в БКП всичко и всички са обратни :lol:

Всъщност подкрепях Атака преди да се целунат с Гея и Бея, БСП са по-малкото зло,но са прекалено голямо зло за България,както и ГЕРБ,както и ДПС.Факт е че за последните около 20г. винаги слагат евреи за външни министри,които водят антибългарска външна политика,така че са едно и също зло,различни по цвят глави на една ламя.Плюя най-много Бойко,защото моя близка сложи край на живота си 3 месеца преди да го свали народа.

Абе Владко.... ама никак не става ясно за кво се бориш?
Уж не си за комунягите,

Владко да не е нечий клонинг? Яко розово го дава...

Владко да не е нечий клонинг? Яко розово го дава...

Не съм ничий клонинг,тук оправия няма,реших да гласувам за Терминал 2,приятелката ми се опъва още,но ще я пречупя рано или късно.

Не съм ничий клонинг,тук оправия няма,реших да гласувам за Терминал 2,приятелката ми се опъва още,но ще я пречупя рано или късно.

Ми заминавай, щом можеш... ще станеш като Мантата - римуут анти бойко.
Ама той се покри като мишок, като се усра Гея.

Горе