N1ck Active Member 24 Ноември 2012 #1 Имам 30-тина info (купени за 3.99 парчето) регистрирани вчера (един приятел ми ги прехвърли в NameCheap) които не ми трябват. Някой иска ли ги?
Имам 30-тина info (купени за 3.99 парчето) регистрирани вчера (един приятел ми ги прехвърли в NameCheap) които не ми трябват. Някой иска ли ги?
Kohorta Active Member 25 Ноември 2012 #12 От: $1 за info домейни И на мен ако може списък. Благодаря.
ziko Member 27 Ноември 2012 #14 От: $1 за info домейни Аз не съм получил нещо ?! колегата да не се отказал или е пропуснал ?!
Kohorta Active Member 27 Ноември 2012 #15 От: $1 за info домейни И аз не съм получил. Май е забравил за темата.
N1ck Active Member 29 Ноември 2012 #16 От: $1 за info домейни Не съм забравил. Чаках няколко човека които бяха сигурни, но така и не се обадиха. Мисля че отговорих на всички. Моля за извинение ако съм пропуснал някой.
От: $1 за info домейни Не съм забравил. Чаках няколко човека които бяха сигурни, но така и не се обадиха. Мисля че отговорих на всички. Моля за извинение ако съм пропуснал някой.