Чезвай бе.
Кротко. Я разтвори крачета да те издоим, че да не ти тежи на вименцетоЧезвай бе.
Ти май не си си приемал хапчетата скоро.Кротко. Я разтвори крачета да те издоим, че да не ти тежи на вименцето
Как да не съм, приемах. Мисля че 1 аналгин, 1 аспирин, 1 нурофен и 1 парацетамол (разнообразявам) някъде преди 2 седмици, щот се куронясах. Още имам някои досадни симптоми, много куварна тая болест, ей. Но няма страшно, една чаша овче млекце ще ме оправиТи май не си си приемал хапчетата скоро.
Чиба!Как да не съм, приемах. Мисля че 1 аналгин, 1 аспирин, 1 нурофен и 1 парацетамол (разнообразявам) някъде преди 2 седмици, щот се куронясах. Още имам някои досадни симптоми, много куварна тая болест, ей. Но няма страшно, една чаша овче млекце ще ме оправи
Оня вика "Чезвай", ти след него викаш "Чиба". И подсъзнателно избра твоята дума да започва като неговата с "Ч". Овчица си Тедка, малка, пухкава и страхлива. Толкова е очевидно, че ми иде да ти стисна клепналите овчи ушички.Чиба!
Блинки до 5 са стигнали хората. Има доста до 69. Не се пререждай като админ, ами се запиши в темата за да хванеш "щастливото число".Това някаква игра ли е? Избирам 69.
Боже, слез и си прибери вересиите.Как да не съм, приемах. Мисля че 1 аналгин, 1 аспирин, 1 нурофен и 1 парацетамол (разнообразявам) някъде преди 2 седмици, щот се куронясах. Още имам някои досадни симптоми, много куварна тая болест, ей. Но няма страшно, една чаша овче млекце ще ме оправи
Тоя сополивия когато и да го прибере все е късно...Боже, слез и си прибери вересиите.