blaster Well-Known Member 22 Март 2016 #2 От: 10 грешки в онлайн маркетинга Страотно, напрао ма хипнотизира и забрайх, че имам топла минерална водъ в дворъ и целото ми парно е бесплатно Но иначе е добре и нема са отказваш да откриваш топлата водъ, се некоги ши бликне и при теве :beer:
От: 10 грешки в онлайн маркетинга Страотно, напрао ма хипнотизира и забрайх, че имам топла минерална водъ в дворъ и целото ми парно е бесплатно Но иначе е добре и нема са отказваш да откриваш топлата водъ, се некоги ши бликне и при теве :beer:
Fozzy Well-Known Member 22 Март 2016 #3 Ще ти кажа двете грешки в твоя маркетинг, които ме накараха да не ти изгледам въобще клипа: 1. Статуетките на онази пародия БГ Сайт. 2. Това отзад, което мяза на сертификат Коректна фирма.
Ще ти кажа двете грешки в твоя маркетинг, които ме накараха да не ти изгледам въобще клипа: 1. Статуетките на онази пародия БГ Сайт. 2. Това отзад, което мяза на сертификат Коректна фирма.
Ophelis Member 31 Март 2016 #4 От: Re: 10 грешки в онлайн маркетинга Fozzy каза: Ще ти кажа двете грешки в твоя маркетинг, които ме накараха да не ти изгледам въобще клипа: 1. Статуетките на онази пародия БГ Сайт. 2. Това отзад, което мяза на сертификат Коректна фирма. Увеличете... Е не, ти ме разби - оправи ми деня брат! Немъ и да цъкна след тоя коментар ЕДИТ: Засрамих се от себе си и цъкнах - аз не видях СертификаТЪ Но нямах нерви да го изгледам цялото - обичам да чета, а не да гледам клипове.
От: Re: 10 грешки в онлайн маркетинга Fozzy каза: Ще ти кажа двете грешки в твоя маркетинг, които ме накараха да не ти изгледам въобще клипа: 1. Статуетките на онази пародия БГ Сайт. 2. Това отзад, което мяза на сертификат Коректна фирма. Увеличете... Е не, ти ме разби - оправи ми деня брат! Немъ и да цъкна след тоя коментар ЕДИТ: Засрамих се от себе си и цъкнах - аз не видях СертификаТЪ Но нямах нерви да го изгледам цялото - обичам да чета, а не да гледам клипове.