nikolai.mt
Well-Known Member
Дядо Еконтий според мен има намеса тук, не случайно от самите пощи казват на хората да ползват други куриери !!!!!
Те са топ 100 ИТ на държавна работа. Смятай за к'ва утайка си говорим!hahahahhaha
ако работеха топ 100 ИТ до сега щяха да пренапишат цялата система на ново, че по-добра щеше да е хахах
точно така нямат интерес.. даже ако това правителство остане на власт нищо чудно от еконт да раздават пенсиите вече хахаахахТе са топ 100 ИТ на държавна работа. Смятай за к'ва утайка си говорим!
А и Еконт нямат интерес това да се оправи ...
Това ли е листа да попитам и аз:
Career Show Index | Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България
Добрите примери трябва да се споделят и поощряват! Вижте класацията на 100-те най-влиятелни ИТ личности в България, които допринасят за развитието на сектора у нас!careershow.bg
Виждам някои познати лица. Вижте, това, че са "ангажирали" хора от тези 100-те, не знам дали е някаква гаранция за бърз успех. Като гледам листа доста нямат много допир до истинската хардкор тех работа.
Да не говорим, че почти никой там няма допир с киберсигурността....Това ли е листа да попитам и аз:
Career Show Index | Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България
Добрите примери трябва да се споделят и поощряват! Вижте класацията на 100-те най-влиятелни ИТ личности в България, които допринасят за развитието на сектора у нас!careershow.bg
Виждам някои познати лица. Вижте, това, че са "ангажирали" хора от тези 100-те, не знам дали е някаква гаранция за бърз успех. Като гледам листа доста нямат много допир до истинската хардкор тех работа.
Спести ми copy-paste-a от Гугъл на стара информация. Достатъчно добре съм информиран.Това не е всичко, групата разполага с личните данни на всички, които са сключвали застраховка в България.
Значи работата е ясна, по-скоро нещо като PR? И в двата случая им стискам палци.Да не говорим, че почти никой там няма допир с киберсигурността....
Нямах представа, че следиш групата. Успя ли да откриеш повече инфо?Спести ми copy-paste-a от Гугъл на стара информация. Достатъчно добре съм информиран.
Тази ситуация като цяло е доста на по-глобално ниво. Второ, превенцията се прави преди това, след това е малко късно, но не и неспасяемо. Ако са правилно направени нещата при тях, би трябвало да върнат (да запалят) всичко в рамките на няколко часа, ако са следвани правилните процедури по съхраняване на данни на отдалечен сървър. Да имат постоянна система на синхронизация, за да има минимални загуби. Не съм запознат с естеството на атаката, но за всяка една си има сценарии, по който се действа, а да не говорим, че преди това защитите трябва да обхващат всички.@Blinky Как мислиш БП ще си платят ли исканата сума или ще се дърпат? Ти как би постъпил, ако форумът попадне в такава ситуация?
Тази ситуация като цяло е доста на по-глобално ниво. Второ, превенцията се прави преди това, след това е малко късно, но не и неспасяемо. Ако са правилно направени нещата при тях, би трябвало да върнат (да запалят) всичко в рамките на няколко часа, ако са следвани правилните процедури по съхраняване на данни на отдалечен сървър. Да имат постоянна система на синхронизация, за да има минимални загуби. Не съм запознат с естеството на атаката, но за всяка една си има сценарии, по който се действа, а да не говорим, че преди това защитите трябва да обхващат всички.