Да питаш такъв въпрос не е много сериозно ... Малко нетактичен въпрос ми се струва това...Да, аз
Ок, не спори, а отговори на този въпрос:
Колко е средно месечната ти печалба и загуба в пипсове и колко е средния ти месечен брой сделки?
Да питаш такъв въпрос не е много сериозно ... Малко нетактичен въпрос ми се струва това...Да, аз
Ок, не спори, а отговори на този въпрос:
Колко е средно месечната ти печалба и загуба в пипсове и колко е средния ти месечен брой сделки?
Не мисля, че е толкова личен въпрос, питам съвсем целенасочено - нямам идея да те злепоставям ... ако искаш пиши на ЛСДа питаш такъв въпрос не е много сериозно ... Малко нетактичен въпрос ми се струва това...
Ало не греша 150*3*1000 или трябва да навъртиш първо 4,5 милиона обем - 45 стандартни лота по 3 пипса спред равно на честиткаТо никой не си е помислил, че тия 1500$ ще видят бял свят, то е ясно. Не разбирам точно това, което и ти казваш дали ще мога да си изтегля тия 150$, които съм направил. Едва ли..
Ето какво инфо намерих:
Fixed bonus profits can be withdrawn after a certain amount of BUY or SELL trades are completed. The total volume of the trades should equal to X*3 InstaForex lots, where X is the total volume of fixed bonus profits. Only the total and full amount of bonuses can be withdrawn, partial withdrawals are impossible. In order to withdraw bonus funds from a trading account, a trader should send a request to [email protected]. The amount of the bonus intended for withdrawal should be fully available on the trading account when a manager considers the withdrawal request. The Company reserves the right to decline the request for bonus withdrawal without explaining the reason.
Демек 3 пъти трябва да превъртиш тия 150$, за да ги изтеглиш аз така го разбирам.
Ще си ги изтеглиш без никакви спънки.Добре де ако сложеш 200-300лв. реални кинти и ги направиш на 1000-2000лв. ще можеш ли да си ги изтеглиж или пак ще имаш спънки питам защото до сега не съм се хвърлял със релни суми...
Не трябва да имаш никакви проблем.Добре де ако сложеш 200-300лв. реални кинти и ги направиш на 1000-2000лв. ще можеш ли да си ги изтеглиж или пак ще имаш спънки питам защото до сега не съм се хвърлял със релни суми...
Защо по-ранно писах, че бонуси без депозити, е несериозно ... Само аматьорите се дървят, кой какви пари ще им даде като бонус, срещу нищо.Така и мен ме блокнаха, реших да пробвам и с две губещи и една печеливша транзакция спечелих чисто към 1100 долара и веднага ми блокнаха акаунта и получих съобщението, че трябва да депозирам 150$ за да ми отключат акаунта.
Въпроса ми е ако внеса тия 150$ депозит, какво става с печалбата над бонуса ми дето е около 1100 долара.
Прочетох им правилата и реално това не са истински 1500 долара с които ти зареждат сметката, това си е на практика един демо акаунт. Не бих внесъл реални пари при тези.
Като депозираш 150$ ще ти пуснат и тези, които са ти от бонуса 150 (10% от печалбата от 1500$) и ще ти дадат още 30% върху депозита ти, т.е. 45$ повече 195$ ще имаш в акаунта плюс 150$ от бонуса големия. Обаче трябва да ги разиграеш тия от бонуса за да ги дръпнеш.Така и мен ме блокнаха, реших да пробвам и с две губещи и една печеливша транзакция спечелих чисто към 1100 долара и веднага ми блокнаха акаунта и получих съобщението, че трябва да депозирам 150$ за да ми отключат акаунта.
Въпроса ми е ако внеса тия 150$ депозит, какво става с печалбата над бонуса ми дето е около 1100 долара.
Прочетох им правилата и реално това не са истински 1500 долара с които ти зареждат сметката, това си е на практика един демо акаунт. Не бих внесъл реални пари при тези.
Приятелю, това че ти не мислиш да си вкарваш пари и не те устройват условията не означава че хората не печелят. Условията които си чел най-вероятно важат за бонуса конкретно. .Написал си че си абсолютен новобранец на форекс, уверявам те, че Инстафорекс предлага нормални условия. Някой от потребителите, които използват бонуса вече спечелиха повече от 4 000$. Поддържам коренспонденция с такива хора по скайп и са доволни. Въпросът е до колко ти стиска и до колко си подготвен и знаеш правилата на играта. Котировките на валутите са еднакви при всички.Точно, за това казах че след като им прочетох условията не мисля там да си вкарам истински пари, както казаха други колеги има по-добри места за това.. Абсолютен новобранец съм в това, просто констатирах че заглавието е много подвеждащо и трябва да се смени!
Не бил много - казваш просто защото не си чувал за брокери като FXCM, Oanda, IC Markets, Gain Capital, IB, TDameritrade, Dukascopy, (ако ще на местно ниво Benchmark) и т.н., който имат в пъти по-ниски спредове на мейдджърите спрямо Инстата или просто го казваш, за да има кой да ти се връзва на афф линковите?Приятелю, това че ти не мислиш да си вкарваш пари и не те устройват условията не означава че хората не печелят. Условията които си чел най-вероятно важат за бонуса конкретно. .Написал си че си абсолютен новобранец на форекс, уверявам те, че Инстафорекс предлага нормални условия. Някой от потребителите, които използват бонуса вече спечелиха повече от 4 000$. Поддържам коренспонденция с такива хора по скайп и са доволни. Въпросът е до колко ти стиска и до колко си подготвен и знаеш правилата на играта. Котировките на валутите са еднакви при всички.
Общо взето, условията са еднакви при големите брокери. Някой по-нагоре беше писал за размера на спреда, спред от 3 пипса фиксиран му бил много. Това не е много и се пишат умишлено несериозни или неграмотни изказвания. Които умее може да натрупа приличен капитал на форекс. Но които и брокер да избереш трябва да си подготвен за риска защото това е пазар един губи друг печели имам един съсед който казва "търговията две къщи не храни". Бонусът е за тези които умеят да се възползват от него. Играта на форек е рискована само за тези които нямат нужната подготовка. Реално на форекс се изкарват големи пари и бонус като този не всеки ден може да бъде получен.
но също така не разбирам, след като нямат пари защо препоръчваш демо бонус? В смисъл не ти ли създава малко етични проблеми - нямат пари ти ги юркаш да се регват и да правиш пари? Второ след като нямат пари и натрупат бонус, нали трябва вкарат реални пари и да навъртят десетки лотове при средно 3 пъти по скъпи условия, та как хем нямат пари хем ще вкарат пари, това отново не е ли проблемно за теб?Някой от потребителите, които използват бонуса вече спечелиха повече от 4 000$.
Използвал съм инстафорекс, коректни са, но спредовете им са много големи.
3 пипса, ама на евро/долар. Вижте спреда на gbp/aud и gbp/nzd
Иначе е коректен брокера и аз го ползвам за бонуси.
Ако ви притеснява големия спред, има си rebates програми, където връщат част от спреда. За мен по-важно е да няма рекотиране, да плащат бързо и без такси. Затова брокери като XM, FxPRO, Markets и Oanda са най-добрия избор.
Точно, за това казах че след като им прочетох условията не мисля там да си вкарам истински пари, както казаха други колеги има по-добри места за това.. Абсолютен новобранец съм в това, просто констатирах че заглавието е много подвеждащо и трябва да се смени!
Ти проблем ли имаш с когнитивните си способности?Бонуса от 1000$ не отменя бонусите при попълване на сметката - от 30% нагоре. Това са условията които предлага Инстафорекс един от най-големите брокери в света, това което предлагаш ти са 10 мнения на форум за " финанси" и за всички е ясно че се опитваш да сринеш темата и да омаловажиш Бонуса. Това се нарича нелоялна конкуренция, когато няма какво да предложиш но искаш да лишиш хората от нещо полезно за да можеш да ги принудиш да се набутват на други места. Този бонус наистина е полезен за хората, които го използват сериозно. Нали си наясно, че на твоите писаници нито един сериозен трейдър не би се вързал, най- вече за това че сериозните трейдъри знаят за Инстафорекс и за предимствата на компанията. Ти се надяваш да откажеш, хората които не разбират и ще се вържат на това дето си писал за спреда.