bgmama != predpriemachПовече интерес сред местните спамери ще предизвикаш с предлагане на продукт/услуга, която моментално да обявят за скам. С благодарност към Ботев не можеш да им осигуриш възможност да си създадат временна и минимална илюзия за значимост. Визирам sky и придворните му дами.
Иначе, да! Помним, като ни подсетят сирените в 12...
Първата подгласничка се включи. Нещо за Ботев или просто се разпозна?bgmama != predpriemach
Айде и №2 - Noke, ама с поредния нов акаунт. Що, бе кака, се притесняваш да ме нападаш с титулярния си?Госпожата не може да преживее факта, че не е най-желаната жена във форума, а се класира чак на някое си място след майките на въпросните спамери и затова подбра най-подходящата тема да изрази неудовлетворението си.
Напротив, доволна съм. Много ви се радвам. Просто обяснявам на автора на темата на какво се дължи слабия интерес към нея.Ти си недоволната, не аз.
Ноке има само симпатии към тебе.Айде и №2 - Noke, ама с поредния нов акаунт. Що, бе кака, се притесняваш да ме нападаш с титулярния си?
Ноке има само симпатии към тебе.
Остава да кажеш че съм бил и новото Блинки.
Тва ми е малко извън стила, да не кажа хептен.
Айде, поизнерви ме оня път в темата за короната...
Ама да ме слагаш в кюпа с хейтърите си, вече отива малко обидно.
Не знам какво е "приемат", но допускам, че визираш себе си. Аз поне се включих и по темата, макар и частично. Ти нещо смислено и полуграмотно поне, можеш ли да кажеш?@Blinky брат тоя приемат вземи го узъпти малко.
Главата не ми го побира как може в подобна тема за пореден път да се изсере.
Опазил ни господ! Научно доказано е, че вълкът не е добър пазач на стадото.Това момченце Sky много го влече форумната администрация. @Blinky, вземи, моля ти се, и го направи там модератор или нещо от рода. Иначе все така ще се влачи подире ти като кученце и ще те тагва във всеки 2-ри свой пост.