D drdre New Member 13 Ноември 2008 #21 От: 17 центовия клик в Адсенс ... аз съм имал и кликове по долар и нещо...
Blinky Owner 13 Ноември 2008 #22 От: 17 центовия клик в Адсенс ... drdre каза: аз съм имал и кликове по долар и нещо... Увеличете... Здрасти и добре дошъл тук. Радвам се че си с нас. Много ме кефи ника ти. Пожелавам ти приятен престой тук и успехи все такива кликове да имаш. Само да попитам: за бг сайт ли става дума?
От: 17 центовия клик в Адсенс ... drdre каза: аз съм имал и кликове по долар и нещо... Увеличете... Здрасти и добре дошъл тук. Радвам се че си с нас. Много ме кефи ника ти. Пожелавам ти приятен престой тук и успехи все такива кликове да имаш. Само да попитам: за бг сайт ли става дума?
W whiteghost New Member 13 Ноември 2008 #23 От: 17 центовия клик в Адсенс ... И аз съм имал кликове от 0.80 - 1.20 $, но много рядко 2-3 пъти до сега Сайта е на английски език.
От: 17 центовия клик в Адсенс ... И аз съм имал кликове от 0.80 - 1.20 $, но много рядко 2-3 пъти до сега Сайта е на английски език.