Странникът
Well-Known Member
Продължава предлагането на рекламни и ПР статии. Тематиките от които може да се възползвате са големи: туризъм, мода, обзавеждане на дома, козметика, дрехи и бельо, видео и фотографски услуги. За да се постигне максимално качество, в статиите е позволено да има само един изходящ линк. Ако не разполагате с готови статии, то нашият екип от копирайтъри ще ви ги напише, а в екипа работят най-добрите копирайтъри в страната.
Не един път се случва статиите публикувани при мен да изпреварват в класирането в Гугъл рекламираните сайтове, в следствие на което посетителите си мислят, че аз предлагам и продавам съответните продукти и да искат да си ги набавят от мен. По този начин вие получавате силна, контекстуална връзка на много ниска цена - само 20 лв. за една статия.
Не един път се случва статиите публикувани при мен да изпреварват в класирането в Гугъл рекламираните сайтове, в следствие на което посетителите си мислят, че аз предлагам и продавам съответните продукти и да искат да си ги набавят от мен. По този начин вие получавате силна, контекстуална връзка на много ниска цена - само 20 лв. за една статия.