Мисля, че е възможно и няколко карти за сметка, но май трябва да е фирмена и лимитирана за всяка карта. Поне това съм видял някои фирми да имат, но в други държави. Дано сме еволюирали до там, че и нашите банки да го предоставят. Иначе горното е често срещано. Това се пари за фирми, както и за жена ти, при семейни бюджети.Да. Едната местеркард, другара виза. Даже някой банки предлагат и виртуална. Така ще имаш три карти към една сметка.
Мисля, че е възможно и няколко карти за сметка, но май трябва да е фирмена и лимитирана за всяка карта. Поне това съм видял някои фирми да имат, но в други държави. Дано сме еволюирали до там, че и нашите банки да го предоставят. Иначе горното е често срещано. Това се пари за фирми, както и за жена ти, при семейни бюджети.
Нещо такси ала бала?
Към коя банка си?
Благодаря ви на всички!
Да не отварям нова тема ще питам ук.
От коя банка предлагате да си извадя ел.подпис? и колко струва г/д
Ако си клиент на суперхостинг виж това:
https://www.superhosting.bg/web-hosting-page-elektronen-podpis.php
Иначе не знам колко струва, но при тях правят добра отстъпка.
В ЦКБ-то мисля че беше 69 ел подпис за физ лица.Имах в предвид,че там не можеш да ползваш онлайн банкиране без ел подпис.
Аз също съм с Maestro и Visa към една сметка в ЦКБ.Един познат има в ЦКБ 2 карти на 1 сметка - Maestro и Visa Electron, така че явно е възможно.