Добър ден на всички оптимизатори!Търся си добър оптимизатор, който да може да ми качи сайта на първа страничка в google. Ще избера и ще платя добре на човека, който се докаже, че е най-добрият оптимизатор тук. За тая цел ще си позволя да обявя едно малко seo конкурсченце. За 2 седмици броено от днес искам да видя кой от вашите български уебсайтове ще се изкачи най-високо в google по една дума, която ще измисля в момента и която няма да я има много в интернет. Айде да е дума, която е направена от съединяването на "бот" и "Илия" значи: "ботилия". След две седмици ще пусна търсене за думата "ботилия" и ще видя кой от българските сайтове е на първо място, след което ще се договорим със собственика му за едно добро заплащане за оптимизация на моя сайт по една или повече клюдуми.
За 2 седмици броено от днес искам да видя кой от вашите български уебсайтове ще се изкачи най-високо в google по една дума, която ще измисля в момента и която няма да я има много в интернет.
Там е въпроса че домейна струва пари, линковете струват пари и труда струва пари. Там е работата че все едно някой ти казва "Айде сложи 100 лева за СЕО пък ако излезеш на първо място може да се договорим нещо."А, 2 седмици ... Купувам ботилия.com и с 5 връзки съм първи за този период 10 минути работа.
Но не там е проблема Мисля, че е ясно къде е ...
До 50 лв еднократно не е добро заплащане! Кога ще вденете?!?Ще избера и ще платя добре на човека, който се докаже, че е най-добрият оптимизатор тук.
Брей, голямо тузарче се извъди, бе! Конкурсченце...За тая цел ще си позволя да обявя едно малко seo конкурсченце.
А защо не с думата лайнцемалко? Нея изобщо я няма в интернет, а и ще ти направя сайта номер 1 по тази дума, при това напълно безплатно! Приеми го като жест на добра воля.За 2 седмици броено от днес искам да видя кой от вашите български уебсайтове ще се изкачи най-високо в google по една дума, която ще измисля в момента и която няма да я има много в интернет. Айде да е дума, която е направена от съединяването на "бот" и "Илия" значи: "ботилия".
Както казах, по фразата "лайнце малко" (слято) ще оптимизирам и без пари. Задръж си 50-те лв.След две седмици ще пусна търсене за думата "ботилия" и ще видя кой от българските сайтове е на първо място, след което ще се договорим със собственика му за едно добро заплащане за оптимизация на моя сайт по една или повече клюдуми.
Ами, как ще знаеш? Как ще знаеш, когато само като чета какви ги ръсиш (ти и другия от същия акаунт, защо пишете от 1 не ми е ясно, както и да е) явно, че никак не си наясно с оптимизацията. Събмитът, мойто момче отдавна не помага за нищо повече от подобряване на индексацията на даден сайт или изграждане на по-добра deep link структура, но не и за SERP. Ако се надяваш някакъв си auto submit, semi-submit или дори ръчен събмит в 10 к директории да ти помогне за първа страница по конкурентни фрази - сбъркал си годината. Това отдавна не е възможно, но ламери като теб няма как да го знаят, разбира се. Ти правиш конкурси, все пак, не разбираш критериите, по които ще се спечелват.Второ, не знам защо линковете ви струват някакви пари. Ако искате ще ви дам списък със сайтове, в които можете да слагате линкове безплатно. Нарича се "събмит".
@against- тези 2 седмици не се заплащат. Плаща се само за свършена работа по проекта на Илия. В тези две седмици ще видим кой е най-кадърният оптимизатор, след което ще го наемем.
Ако си наистина добър оптимизатор няма да ти се наложи да "копаш 2 седмици", а само с 1 ден работа ще зададеш достатъчните условия за ранкинга, който ще се случи през следващите няколко часа или дни, когато се раздвижат паяците. Ако си от хората, които при срок за оптимизация от 2 седмици, постигат тази оптимизация за 2 седмици, а не за доста по-малък период от време, значи не разбираш от отимизиция и е по-добре да не си губиш времето с този малък конкурс.
@thinkfast- Ще се радвам, ако хора като вас не участват в конкурса. Не го приемайте лично и не се обиждайте, преди да сте прочел какво имам предвид. Първо, пак ще ви кажа, че не става дума за купуване на нови домейни. Искам да ми покажете как при вече закупен и функциониращ домейн, хостинг и развито съдържание в някои от вашите сайтове можете да качите в период от 2 седмици думата на първо място в Гугъл. Не се налага да купувате нови домейни. Второ, не знам защо линковете ви струват някакви пари. Ако искате ще ви дам списък със сайтове, в които можете да слагате линкове безплатно. Нарича се "събмит". Трето, това е малко лично, но...гледам как се мъчите да се ранкнете за "отслабване" и "специални диети" от дълго време, но не ви се отдава, така че...Не, не ме разбирайте погрешно- нямам нищо против и Вие да се включите в този конкурс, но просто съм сигурен, че няма да го спечелите, затова ще се радвам, ако хора като вас не участват.
3. Понеже ти си втория олигофрен който ми прави лични нападки относно сайта в подписа ми - махам го.