От: 236 и само един клик
Може би имам някакви фалшиви потребители защото и при сайта ми за системи е същото 160 уникални и само 2 клика а имам 3 реклами в страница
извинявай, ако съм малко нагъл, брато, ама кой ще ти цъкне на реклама на Impulse??? Повечето като я видят и се плесват по челото и казват "ебаси! чакай да видим нови коментари има ли" и пишат адреса в адрес бар-а на браузъра! кой ще ти цъкне на тая реклама... Вземи пусни свестни реклами - щом си се насочил към картинните пробвай с картинни на Г да речем - ако не ти харесват, давай пак с неогео..
Айде весели празници и повечко печалби през новата година
p.s
тъй като рекламите ти се показват само
във вътрешни страници , гледай
само импресиите на самите реклами (би трябвало както при адсенс да показва, колко импресии са минали през самата реклама, а не през сайта общо!! ако няма - по-добре ги хвърли на боклука тия нео-вци..), или иначе казано - ако днеска имаш 200 посещения и 500 импресии какво значи това? Средно се падат по 2.5 страници на човек, но това е средно! Колко хора са напуснали веднага страницата не е ясно, а ако един човек изгледа 10 снимки и си излезе, това е чиста загуба според твоите сметки... На тебе ти трябва точната бройка импресии минали през рекламата, а не посещенията като цяло, защото аз имам 3к посещения и 11к импресии, ама банера ми е само на главната страница, а там импресиите са само 5к

Какво правим тогава?

Реалното CTR ще видиш, когато видиш колко импресии имат самите реклами, а не блога като цяло!