От: 3 лв. литър бензин?
Тогава просто няма да се издържа, цените на всичко ще се качи..
за таксито ми дойде първо на ум, но това не е най-важното - храната и тя ще се увеличи
примерно за да отида до морето ще ми трябват над 500 лв (600 км. - 10л./100) :shock:
вижда ми се абсурдно
повече от 4-5 лв. не мисля, че ще стане скоро..
Не може ли ? Ха... само не са решили - не са го направили. Тука всичко може. В Бългрия няма "не може" ! Как ни изиграха най нагло с цената тока - до последно говореха че само с 10 % ще го вдигнели, и хоп - баш в последния ден, в последния момент казаха "ами взехме решение да покачим цената с 13 %" ! Това са такива нагли и подли хора, от които всичко можеш да очакваш. Нищо чудно както говорят за уж "мъничко" покачване на горивата, в последния момент да обяват "ами бензин за литър няма да е 5 а 7, 50 лв." - примерно казвам. Само да не дърпаме дявола за опашката. Единствената държава в Европа в която цените на всичко расте - ток, храни и горива, а заплатите не мърдат. Това са такива изпечени тарикати управляващите, че не знаеш следващия им ход какъв ще е, всяка заповед предпоследна както се казва. Говорят едно - вършат друго, пример с цената на тока, излъгаха цял народ най безочливо и най подло. Способни на всичко.
Тогава просто няма да се издържа, цените на всичко ще се качи..
за таксито ми дойде първо на ум, но това не е най-важното - храната и тя ще се увеличи
примерно за да отида до морето ще ми трябват над 500 лв (600 км. - 10л./100) :shock:
вижда ми се абсурдно
повече от 4-5 лв. не мисля, че ще стане скоро..