BlackFriday
Well-Known Member
код:
Код:
goft4005eb
МОЖЕ ДА СИ ГО ПЛАТИТЕ И ЗА 10 ГОДИНИ !!!
само кредитна карта
Успех
goft4005eb
Пичове, да ви питам понеже не съм много наясно, ако закупя 3 домейна 9,39 долара ли ще ми излезе общо или за всеки от тези три ще платя по 9,39 (общо 28 долара) А примерно ако купя 6 домейна каква ще е тарифата. Адски смотано са го обяснили в сайта си, а пък може би и аз съм смотан :lol:
Само при мене ли не работи?
И то като кликнах на рекламата на татенцата на този линк - http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=domain+name+manager&ie=UTF-8&oe=UTF-8gtnfeu11
Да за подновяване не мога да намеря почти никакви кодове. Някой има ли такива?
Предпочитам да дам със 7-8$ повече от колкото да ползвам услугите на тези дупедавци.
Мога да се похваля, че вече нямам нито един домейн хостван при тях.
Ряпа въпреки това, за това, че го споделяш. На други сигурно ще им е полезен
ПРЕСТАНЕТЕ ДА ИМ ТРУПАТЕ НА ТИЯ ИДИОТИ ДОМЕЙНИ БЕ
СЛЕДВАЩИЯ КОЙТО ПУСНЕ ПРОМОЦИЯ КЪМ НЕЩО В GODADDY МУ БИЯ ЧЕРВЕНО АКО ЩЕ И АДМИНИСТРАТОР ДА Е.
томов е напълно прав
Народа нещо е изтрещял, раздават се тука червени точки за щяло и нещяло.
Някой като не ви е на мнението и акъла и хайде - прас , червена тока.
Хубавото на тая промоция е че може да си вземеш домейна за по дълъг период.
Ако ги хейтвате толкова татенцата, ами купете си за по няколко години домейни и после трансфер към където ви е кеф.
Остави звездичките. И аз ненавиждам годеди, ама това си е оферта. Схемата по-горе я обясних.
1. Регистрираш един домейн за 3 години на стойност 9.39$ и го оставяш да отлежи
2. След 2-3 месеца като се присетиш и искаш да го ползваш вече го трансферираш към неймчип да речем на цена ot 9.69$
3. Имаш регистриран домейн за 4 години, за който си платил 19.08$ - спестяваш 20 долара
Отново казвам - пич, аз за AlanFort и неговите действия не мога да отговарям, мога да го правя само за моите. И не, не ми е давал, пък и да беше - все ми е тая. Не съм за репутацията. В началото когато се регистрирах и светнах червен беше от значение, от там нататък ми е все тая.
Тези кодове са полезни дори и за хората, които не търпят годеди, тъй че не виждам нещо лошо да се споделят. Кой ще остане при тях и кой ще си прехвърли домейните вече е друга бира.
Аз лично не мисля, че съм направил нещо нередно със споделянето на кода, а още по-малко съм се правил на велик. Това къде го видя така и не разбрах.