От: От: 350 000 незаконни бюлетини да фалшифицират вота? Как реално може да стане тов
Имаме зрител на 3-та линия - бай Стамат от Долно Уйно(има такова село:mrgreen
има въпрос към nortrant от ледена епоха. Бай Стамат пита:
-Nortrant, какво те накара така яростно да защитаваш ГЕРБ при положение, че преди беше от Атака и върл противник на ГЕРБ?
И ся не казвай, че не си от ГЕРБ и не ги защитаваш да не ти вадя мнения, че събрани на едно място ще надминеш и Даласа. :mrgreen:
Зрителя просто пита от интерес, не с цял заяждане.
btw, има и Горно Уйно :mrgreen:
сега към въпроса:
Яростно не мисля, че е правилната дума - може би се откроявам защото не сме много (
опозицията)
Не съм "бил" от Атака. Мнението ми за Сидеров е, че само той говори за нещата - без да увърта (не съм сигурен дали ще успее да ги осъществи - но без да пробва не може да се каже..затова аз му дадох шанс с моя глас). Тази година за първи път гласувам за Атака (от няколкото възможни..да не си помислиш, че гласувам от 20 год. :mrgreen
Kaзвам, че НЕ съм от герб (сега - към този момент)! Казвам, че ГИ защитавам (всеки има право на защита). До преди известно време наистина мислех на тези избори да гласувам за тях. Но реших, че ще съберат достатъчно гласове и без моя - затова гласувах за Атака (единствената алтернатива която бе сигурно, че ще мине 4%-товата бариера).
Remind пише, че тези 350к бюлетини са били за фалшифициране на вота?!?
WTF? значи сега вотът не е фалшифициран?
Не разбирам защо задавате такива въпроси само на мен (и преди някои го направи) - защо примерно не питате Remind - той е фанатизиран от БСП и Сергей. Човек да помисли, че му плащат...?
Оставете всеки да си изразява мнението свободно (много които подкрепят и гласуват за герб, не смеят да се обадят защото веднага ще ги нападнете - а те сиг нямат време да се занимават с глупости и затова не пишат).
Аз какво да направя като мисля, че по времето на Герб е по-добре отколкото преди това?
Ако не пиша - Remind ще помисли, че съм съгласен с това което
копира (той мнение не изразява)...
доста пъти му контрирам с въпроси (на тези въпроси вие гледате като защита на Герб от моя страна - е точно тук ви е грешката). Той повечето пъти не отговаря. А когато отговори нещо - се излага. Примерно питах го за амерканските бази - 7-8 пъти в различни теми докато не реши да напише нещо. Разбира се простоти, хабер си няма и затова не можа да ми даде отговор с който да не стане за смях.
Подкрепя сергей - той не е роден в България. Той НЕ може да чувства България като мен и теб. По негово време американските войници се настаниха на родната земя.
Наполеон Бонапарт:
"Народ, който не иска да храни своята армия, скоро ще храни чужда армия.".
(може да се каже, че за армията ми е най-мъчно.. за всичко друго има алтернатива - но за това няма!)
Друго нещо което ме кара да пиша е че много хора прасват тук статии и новини - независимо какво пише в тях, без да помислиш и БЕЗ ДОРИ ДА УСЪМНИШ за секунда - стига да е против герб, има място тук
a aз съм сигурен, че участваме във цирк. Тези отгоре ни пускат примамки и само стоят и ни се смеят как се хващаме за ВСЯКА дума.
И няма нужда да уточняваш дали въпроса е с цел заяждане - дори да е така, няма проблем
Ще затварям, защото сметката стана много голяма!