Няма законово изискване печатарите на бюлетини да са безпартийни.Всичко това можеше да се избегне, просто ако се смени печатницата, с някоя собственост на бепартиен, безпардонен и т.н.
Сега си мисля барека каква е фурнаджииска лопата, винаги гледа да е на страната на силните на деня. Точно като ReminD които първо беше за герб, псле за БСП после за Кунева и сега пак е за БСП, ама на него му е простено все пак само шепа хора го четат. На бареков мед му капеше от устата за герб преди, сега надуши вълната, че ще уравляват БСП в коалиция с ДПС и кунева и веднага обърна дупето, направо си подари телевизията. Никво уважение за такива хора!!!!!!
Тук ме накара да си сваля очилата, че да мога да го прочета.за в случай че има ръчно преброяване....
Вискяр искам да чуя ако не е имало нищо нередно що собственика на печатницата излезе в ефир и каза че били само 350 бюлетини.... и чакахме прокуратурата да излезе и да каже цифрата 10 палета по 35 000 бюлетини
Пък колкото до Бареков, ще направи всичко възможно да очерни до най-висока степен герберите било с причина или без, защото знае, че ако по някаква случайност спечелят изборите, тежко му!
Какво значи "тежко му"?
Втази държава няма ли закони ,прокуратура,съд?
България европейска държава ли е или Северна Корея,където този който е начело на държавата решава кой е виновен и кой не?
Има само Сергей Станишев, дето изкомандва на прокуратурата да не спазва законите и веднага да започне да го разследва, защото той публично си бил свалил имунитета на кандидат-депутат!
Има само Сергей Станишев, дето изкомандва на прокуратурата да не спазва законите и веднага да започне да го разследва, защото той публично си бил свалил имунитета на кандидат-депутат!
Не съм объркал. Но се заключиха темите и реших да си мълча.Объркал, си доматите за ракията братле. :lol:
Не съм объркал. Но се заключиха темите и реших да си мълча.
Това е по повод приказките, че на СС са му купили председателския пост на ПЕС.
Въобще - хляб няма, но зрелища в изобилие за тези парламентарни избори. Не току тъй Холивуд си снима филмите у нас.
Ако са брак, трябва да има документация за това. Лесно ще се докаже са или не са брак.