uni-web
Well-Known Member
От: 350 000 незаконни бюлетини да фалшифицират вота? Как реално може да стане това??
Кулл, ако искаш го трий после!
Кулл, ако искаш го трий после!
Как Яне Янев събира своите гласоподаватели!
Здравейте,
Извинявам се за правописа първо просто не съм добър в него.
Глупостта и простутията на един човек ме накара а кажа това което ще кажа в момента.
Та а си мина на темата. Преди години, пореди безработица и някой други мои проблеми работех при земеделец, в едно малко градче в центъра на България. Та тогава не се интересувах много от политика или тем-подобни неща, гледах да изкарвам пари колкото да си покривам нуждите (не, че и сега не е така все-пак не ламтя за много). Така нека продължа с разказа си, значи през времето което работех там се издигнах и бях приближен доста до собственника на фирмата, а той член и човек точно на Яне Янев и "РЗС", която тогава беше някаква земеделска партия или нещо подобно не помня, честно казано.
Та тогава, до този човек работехме доста хора, имайте предвид гледаше около 200-300 декара ниви, годишно не може да се гледат само от едно семейство. Този човек не плащаше на никой освен членовете от семейството си осигоровки здравни или пенсионни. Този човек, както и близките му се ържаха отвратително с хората работещи за тях (независимо от етническата им принадлежност) този същият човек, когато наближаха избори караше всички които работят за него като роби да гласуват за ЯНЕ ЯНЕВ. Няма да си забравя тези моменти въпреки, че тогава не ми е пукало как товареше част от хората и ги водеше на конгрес на този "Плъх". И не, че хората са искали да ходят, те просто не искаха да загубят и парчето хляб което могат да имат.
Не се и съмнявам, че и в момента е така.
Целта на писмото ми е не да опетнявам тях, като хора, защото и аз съм ял хляб от техните ръце, целта ми е да ви покажа по какъв начин истинския мишок си набира гласовете!
Писмото е провокирано от глупавите изказвания на този "Политик", защото просто вече не изтърпях на неговата простотия и глупост. Само едно нещо последно аз не съм политик и не съм се занимавал никога с политика, но бих бил 100000000000 по-добър политик от този Дупедаец!