veselin_tomatov
Member
Темата е изтрита от модератор !
Последно редактирано:
Моля, пишете директно до главния прокурор на Републикъ Болгариа. Случаят очевидно е доста сериозен и се изисквъ взимането незабавни мерки.prestupnik krade stranici na nevinite hora dal sum oplakvane
Интересно
Някой може би иска най - чистосърдечно да ви предпази от...
А пък как го нахранихте:x
Интересно
Някой може би иска най - чистосърдечно да ви предпази от...
А пък как го нахранихте:x
Аз искам да ви предпазя. Да извинявам се много за глупавите грешки който съм написал. Обаче съм го написал през телефона ми. Искам да си предпазя нищо повече.
Да снимката е на този който ми откраде страницата.
някой
1. дава някакво мъгляво обяснение на някакво неясно събитие
2. не се знае дали просто не накисва някого
3. е силно съмнително, че се води от идеята да ни предпазва от нещо просто, защото от това обяснение абсолютно нищо не се разбира
да не говорим, че пише неграмотно и това допълнително усложнява разгадаването на и без това оскъдната и объркана информация. Аз лично не разбрах тоз Ахмед кви страници краде, де има ник къв нов имал, къв стар деактивирал, де бил живял. Баси, колкото повече го препрочитам толкова повече се обърквам.
Та в тоя ред на мисли мен лично не ме кефи особено твоя "бащински" укорителен поглед. Ако ми разтълкуваш какво аджеба е искал да каже автора и рафинираш поне два бита полезна информация от поста му съм готов публично да му поднеса своите извинения, че го попитах "Ко каза? Ко?"
Аз искам да ви предпазя. Да извинявам се много за глупавите грешки който съм написал. Обаче съм го написал през телефона ми. Искам да си предпазя нищо повече.