Sky
Well-Known Member
Овцете*Народът избра да не се поддава на изнудване
Честит ви комунизъм, почнаха с цитати на ленин.
Овцете*Народът избра да не се поддава на изнудване
Eдин път да кажеш и ти нещо вярно.Овцете*
Честит ви комунизъм, почнаха с цитати на ленин.
Аз гласувах с "не подкрепям никого" и очаквах всички да направят това, но уви..Другарката Цачева ли трябваше да ни спасява от комунизма?
Всъщност логиката тук е избереш по-малкото зло, защото все някой ще стане. Почти нищо няма, да не кажа нищо, да се промени, ако повече отидат до урните, за да пуснат, че не подкрепят никой.Аз гласувах с "не подкрепям никого" и очаквах всички да направят това, но уви..
Как гласувахте за един генерал, който никой нито знае, нито познава? Сега да очакваме неочакваното. После само да не питате кой го избра?
Верен ход имаше и той беше да номинира Фандъкова, която щеше и да спечели . Но явно самата тя е отказала и се е стигнало до неизбираемаета Цачева.Между другото, и на децата е ясно, че Боко умишлено хвърли тетка под рейса, въпросът е с каква цел? Дразни го и иска да я убие политически? Вижда, че няма верен ход като премиер и реши да се измъкне, изкарвайки се принципен - за първи път в живота си??
Дано да е в най-лошото 5-то, щото има и по-кофти варианти, ако вкараме и външни фактори.@blackout8, точно това мислех и аз - боко ни спретна уреден мач, само се чудех каква цел гони. Предположенията ти внасят доста яснота.
Ма голям си капацитет и как само генерално заключваш....Абе кви са тези страсти стил детската градина.
ББ избра кандидат с който на 100% искаше да загуби - толкова ли е сложно? Ако искаше да спечели щеше да спечели, ако искаше да хвърли оставка и да има дестабилизация в държавата(примерно КТБ 2 или от сорта, видя се че след КТБ нищо не стана) ще сложи най-куцият кон и ще застане all in на амбразурата и хората в екзат от този налудничев ход ....
Много добре изигран ход с много опиции:
1) Ако иска прави реформи и го спират, чисти зависимостта на партиите сега и до година на ново пак 1-ва партия и според зависи ще се прави коалиция за реформи
1.1) Радев и той иска това, така че има съпорт, а ако му играе контра ще е перфе изтривалка.
Това е разбира е малко вероятен развой
От по вероятните:
2) Дисбаланс 3 месеца - финансов бутат банка, служебното правителство не може тегли кредити да спасява, БНБ е разорана нива, ФГБВ има точни никви резерви - та от раз банкова криза с перспективи за банкова ваканция ... това е по време на зима, емоциите ще са на макс само се пусне мухата и капут - от там все се сеща какво става
3) Долу по границата може стане някой фал и пак в тези 3 месеца ... интересно
4) Вариант всичко е ок, идва пак на власт само, че по старата избирателна система - каквото и да е коалиция става, всеки си лапа по неговото направление симулирайки дейност - тогава и да има мажоритарно, задължително и ел. галсуване(което трябва да е факт към 2019 по ЕС директиви) им е все тази ... доиграват мача необезпокоено
5) Е комбинация от 2-4 със силен фокус над икономически трус, после социални вълнение и после сещате се, кой иде на кон .... 3 месеца е преспокойно време се нагнети обществото и то по време на зима и отделно много добре може се манипулира тази маса, видите ли без мен става потоп, така че ме вземете не падат по мое време банки, няма социум кризи и т.н.
А вие сте седнали да гледате нагласен мач и го избивате на фенщина с тези президентски избори ...