В мойто малко тестово сайтче, имам таква опцияДа се добави "Не подкрепям никого".
Банко, от тази планета ли си? Марешки е типичен опит за създаване на монопол - избиване на останалите марки с пълната подкрепа на гражданите, а след това вдигане на цените до небето. Или е нещо от сорта на оная зима, за която само можем да слушаме разкази вече, точно преди правителството на Иван Костов, където в нито един магазин няма нищо за ядене и какво ли още не, за да се покаже колко много може Костов. Или изчезването на всякаква храна от всички магазини за 2 дена и ударно е напълно нормално?Горе-долу да, Марешки е направил наистина най много, колкото и жалко да е това. Майни ги лекарствата, опитва се да разбива монополи...дано не е някаква предизборна негова си схема за спечелване на гласове. Според Алфа рисърч това е статистиката:
http://www.focus-news.net/news/2016...identskite-izbori-pred-rumen-radev-s-214.html
А поред мен това ще се случи макар, че реално няма да са такива гласовете. Вижда се от анкетата тук най-малкото. А се надявам да не сме единствените де.
Банко, от тази планета ли си? Марешки е типичен опит за създаване на монопол - избиване на останалите марки с пълната подкрепа на гражданите, а след това вдигане на цените до небето. Или е нещо от сорта на оная зима, за която само можем да слушаме разкази вече, точно преди правителството на Иван Костов, където в нито един магазин няма нищо за ядене и какво ли още не, за да се покаже колко много може Костов. Или изчезването на всякаква храна от всички магазини за 2 дена и ударно е напълно нормално?
Горе-долу да, Марешки е направил наистина най много, колкото и жалко да е това. Майни ги лекарствата, опитва се да разбива монополи...дано не е някаква предизборна негова си схема за спечелване на гласове. Според Алфа рисърч това е статистиката:
http://www.focus-news.net/news/2016...identskite-izbori-pred-rumen-radev-s-214.html
А поред мен това ще се случи макар, че реално няма да са такива гласовете. Вижда се от анкетата тук най-малкото. А се надявам да не сме единствените де.
Именно за това го споменавам, защото е доста тъмна и съмнителна личност и пак се отличава повече от опонентите си. Може и да му се връзват повечето, но знам от потребителска гледна точка, че това не е реалната цена на горивото и всичко по-евтино, ако ще и Митьо пищова да го продава, пак е добро дошло на не толкова заможния българин. Ако ми кажеш нещо положително, което останалите в листа са направили за обществото, ще мога и да преценя къде да го поставя Марешки. И само за протокола, няма да гласувам за него. Разсъждавам като обикновен български потребител.Хахаха, човек, Марешки е в групата на най-долните твари. Ако знаеше какви шашми прави в аптекарския бизнес... как натиска работниците си да му правят реклама... разбива монополи? Не, той прави изкуствена конкуренция, като целта е всички останали играчи да отпаднат и да остане само той. Жалко, че му се връзвате...
Именно за това го споменавам, защото е доста тъмна и съмнителна личност и пак се отличава повече от опонентите си. Може и да му се връзват повечето, но знам от потребителска гледна точка, че това не е реалната цена на горивото и всичко по-евтино, ако ще и Митьо пищова да го продава, пак е добро дошло на не толкова заможния българин. Ако ми кажеш нещо положително, което останалите в листа са направили за обществото, ще мога и да преценя къде да го поставя Марешки. И само за протокола, няма да гласувам за него. Разсъждавам като обикновен български потребител.
Сори за коментара ми, но ако нереална цена означава нормална и по-евтино, то май не сме на един език с теб. Как така ще разрушиш пазара? Какъв пазар има тук, като при положение, че бензиностанциите във Варна и другите градове, в които има негови обекти свалиха и пак печелятАбсолютна манипулация и липса на задълбоченост. Жалко, че много хора ще се подхлъзнат да го подкрепят.
Там е въпросът, че той не прави нищо за българина. Това да продаваш на нереална цена и временно да "помагаш", с тенденция да разрушиш пазар го наричаш положително? Ама този човек в перспектива е по-голяма зло от всеки друг в анкетата.
И не е политик. Президентът е дипломатична фигура. С поне малко по-чист имидж. С поне малко по-представителен вид в тези общества.