От: 5bet.eu - Платени футболни прогнози! Как да печеля от залагане?
Аз преди време използвах услугите на някои типстъри, плащах си и в крайна сметка веднъж печелиш после 3 пъти губиш и общо взето тези прогнози, които са масови из фейсбук например не се лъжете по тях, които твърдят, че са с 90% успеваемост и т.н. В годините се убедих, че единственият начин за печалба е да се играят сингъли с банка на събития, които са с 2 изхода например над 2.5 гола. В дългосрочен план това може да е печеливша стратегия и доста хора са на печалба, но това отнема време, запознаване и следене на първенствата и отборите, а не да седнеш да видиш първите 10 мача за днес и да си измислиш някакви залози. Има дни, в които има много мачове, но като видя предните им срещи как са завършили с минимален брой голове тези дни ги пропускам. Проследявам ги без да съм заложил и в повечети пъти се убеждавам, че съм направил фобре, че не съм заложил. Та мисълта ми е изисква се време, изисква се проучване, изисква се търпение.
Това, което видях в сайта на колегата е, че той също пуска сингъли като прогнози, което е добре. Мога да потвърдя написаното от него в темата, че Pinnacle са добър избор на букмейкър, но имайте впредвид, че тегленото на средства оттам става само веднъж месечно безплатно. За всяко друго теглене си плащате, това е политиката им.
Пожелавам успех на автора и нека оставим да се докаже с този сайт, добре е тръгнал, не го дърпайте преди да е започнал да плува. Нека се докаже, времето и статистиката са налице в сайта му, така че не виждам място за криене и притеснение за измама. На тези, които ще се абонират ще кажа следното: Не залагайте трицифрени и големи суми, изграждайте баланса си с времето, това е правилният начин.