И всичко ще работи (ако работи) правилно само под ИЕ! :twisted:
Жена ми и училището и се мъчиха с една онлайн справка цяла седмица. След разменени доста имейли отгоре указаха да се отвори под ИЕ - онлайн справката заспа.
Няма как другояче да се краднат легално европарите. Времето на комисионерите изтече при предните правителства.
Блеки в случаят с Доган ставаше въпрос за председател на партия - Демек третият човек по важност в тройната коалиция и завалията взел 1 милион комисион - Тук става въпрос за 6 милиона и то от някакви си фирмички на свои хора трето ниво в йерархията на ГРОБ - Направи си сметка за какви пари става въпрос по нагоре.
Блеки в случаят с Доган ставаше въпрос за председател на партия - Демек третият човек по важност в тройната коалиция и завалията взел 1 милион комисион - Тук става въпрос за 6 милиона и то от някакви си фирмички на свои хора трето ниво в йерархията на ГРОБ - Направи си сметка за какви пари става въпрос по нагоре.
Не знам какви са тези пари дадени за bulgaria-vr.com, но отдавна не ми беше забивал браузъра от прекалено лагващ сайт. Тези не са ли се научили, че системните ресурси на потребителите не са безкрайни?
герб им дойде акъла
А това недоразумение bulgaria-vr.com, ако бях негов създател, щях сериозно да се замисля върху опцията "самоубийство".
Нещо като го нямаш няма от де да ти дойде.
Братле не знам що толкова ги защитаваш на всякъде просто, тея всички са такива цървули дето никога ги е нямало.
Надежда знам ли че може нещо се оправят Пък и колкото ги защитавам толкова ги плюя, може би щото няма никаква алтернатива сега и се надявам на чудо от тях знам ли Виж пусто да имах партийна книжка и бизнеса ми да завишесе от тях, ама и това не е
Преди години имаше схема за точене на ДДС с рекламни сайтове. Правеше се с фиктивни фактури за реклама, но от НАП ги изловиха, че им били нереални цените. Но сега не виждам къде е проблема да пусна една фактура за 6 000 000 с ДДС за сайт и да дръпна 1 милион ДДС... А да докажат, че ми е нереална цената.