От: 75 евро за подобен сайт!
Еее с право се записах, сега ще стане екшън като в старите уестърни
струва ми се, че накрая отново ще има заплахи със съд :twisted:
Ше видим до къде ще опрат нещата.
Пък, Ленорчо, леончо или какъвто си там, преди няколко дни пусна тема, че ти трябва човек, който да ти направи каталог и ние най-доброжелателно ти предложихме услугите си. В последствие започна да тръбиш на ляво на дясно, че не сме ставали, ЧЕ НЕ СМЕ РАЗБИРАЛИ ОТ PHP, без дори да си имал досег до работата с нас. Е какво да те правим ми обясни?
Сега тука искаш за 75 евро да ти се прави цял сайт и то викаш.. програмиста можело да ползва някакъв готов код ако има от някъде, или останал от някъде стар.
В последствие колегата те насра и на теб пак ти знае устата...
Всички виждаме, че имаш желание да си в постоянната роля на форумния клоун и ние нямаме нищо напротив, ама наистина тъй като с ръка на сърцето не само аз, а и доста хора тук ти казваме, че си напреднал профан на тази тема - недей коментира излишно.
С 2 негативни поста без почти никакво покритие бизнеса ни няма да го развалиш, правиш лоша услуга единствено на себе си. Не знам на колко години си, не те знам и какъв опит имаш въобще и всъщност имаш ли някакъв, но така не се получават нещата.
Разбрахме и, че не ставаме, целия форум го разбра от теб, окей, разбрахме и че не искаш да поръчваш от нас - окей пак.
Наистина ми писна да се занимавам с теб, противоречиш си на сумати места. Като пример за поредното противоречие - погледни поста си, където казваш, че stuklen И кой там още били най-добрите тук, а после викаш "някъде да съм визирал имена кой става и кой не става"...
.... Зор ми е да коментирам, продъжлавай да бъдеш
форумния глупак, отдава ти се! И бъди и жив и здрав, без глупаци другите хора няма да изпъкват чак толкова