C cecipenev New Member 12 Юли 2009 #1 Много добри визитни картички. Линк свежо http://svejo.net/home/link_summary/320257-78-podbrani-i-izkliuchitelno-dobri-vizitni-kartichki-
Много добри визитни картички. Линк свежо http://svejo.net/home/link_summary/320257-78-podbrani-i-izkliuchitelno-dobri-vizitni-kartichki-
alexer Active Member 12 Юли 2009 #2 От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. О супер, много обичам разчупени визитни картички Имаш свежо...
От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. О супер, много обичам разчупени визитни картички Имаш свежо...
C cecipenev New Member 12 Юли 2009 #3 От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. Благодаря. След като видях една уникална визитна картичка се разтопих и се вманиячих.
От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. Благодаря. След като видях една уникална визитна картичка се разтопих и се вманиячих.
G gangster New Member 12 Юли 2009 #4 От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. +1 и от мен Много яки визитки чак и мен ме зариби
От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. +1 и от мен Много яки визитки чак и мен ме зариби
C cecipenev New Member 12 Юли 2009 #5 От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. gangster, мерси сега не искаш ли една такава уникална визитка да имаш с твоето име и твоите кординати?
От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. gangster, мерси сега не искаш ли една такава уникална визитка да имаш с твоето име и твоите кординати?
G gangster New Member 12 Юли 2009 #6 От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. cecipenev каза: gangster, мерси сега не искаш ли една такава уникална визитка да имаш с твоето име и твоите кординати? Увеличете... Даже малко ги поокрадах Искам може да си направя но не знам какви са размерите и цветовете за печат. Ти да не правиш визитки?
От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. cecipenev каза: gangster, мерси сега не искаш ли една такава уникална визитка да имаш с твоето име и твоите кординати? Увеличете... Даже малко ги поокрадах Искам може да си направя но не знам какви са размерите и цветовете за печат. Ти да не правиш визитки?
C cecipenev New Member 12 Юли 2009 #7 От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. Не, любител съм. 9x5cm е стандарта.
S shine Member 12 Юли 2009 #8 От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. е тази ме разби http://www.2expertsdesign.com/wp-content/uploads/2009/07/business-cards3/business-card-45.jpg доста ми хареса имаш +2 в свежо
От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. е тази ме разби http://www.2expertsdesign.com/wp-content/uploads/2009/07/business-cards3/business-card-45.jpg доста ми хареса имаш +2 в свежо
radev Well-Known Member 12 Юли 2009 #9 От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. Можеш да си свалиш оразмерени точно както трябва файлове за визитки + стандартни отсоявки
От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. Можеш да си свалиш оразмерени точно както трябва файлове за визитки + стандартни отсоявки
C cecipenev New Member 12 Юли 2009 #10 От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. shine, благодаря. тази визитка която си дал е много добра, но ми е интересно един път след като се издърпа това, ефекта не е същия.. радев, благодаря
От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. shine, благодаря. тази визитка която си дал е много добра, но ми е интересно един път след като се издърпа това, ефекта не е същия.. радев, благодаря
S shine Member 12 Юли 2009 #11 От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. Да, но е важен първоначалния ефект .. Пък и ми дойде доста приятна идея за визитка подобна на тази ..
От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. Да, но е важен първоначалния ефект .. Пък и ми дойде доста приятна идея за визитка подобна на тази ..
C cecipenev New Member 12 Юли 2009 #12 От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. Много се надъхах да си правя
G gangster New Member 12 Юли 2009 #13 От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. И се оставяше и 1/см в повече за изрязване. Цветовете май трябва да са CMYK ама не съм много сигурен. Може тези дни да си направя една визитка нещо средно между стилно и леко нестандартно. И аз газар да стана с визитка PS: сега видях и мнението на radev-мерси за линка
От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. И се оставяше и 1/см в повече за изрязване. Цветовете май трябва да са CMYK ама не съм много сигурен. Може тези дни да си направя една визитка нещо средно между стилно и леко нестандартно. И аз газар да стана с визитка PS: сега видях и мнението на radev-мерси за линка
C cecipenev New Member 12 Юли 2009 #14 От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. Аз мисля да пусна една услуга в сайта си, за направа на визитни картички. Защо пък не?
От: 78 подбрани и изключително добри визитни картички. Аз мисля да пусна една услуга в сайта си, за направа на визитни картички. Защо пък не?