Предлагам: .

Спамилка, като не знам защо, но всеки подобен WP траш блог, топ навигацията винаги е счупена, явно защото не могат да се сетят как да добавят дропдауни, или пък изобщо не им минава през главата, че като сложат 20 линка в менюто, някои от елементите отиват на нов row

пс: Тая първа статия кой е писал? Да знам да не ползвам услугите му - да не е позлван google translate?

Mарката LALETO е създадена през 2016 от усилена работа, без почти никакво свободно време и много чудесни идеи. Страстта на екипа към уникални дизайни са довели визията и продуктите им към живот.
Те са напълно отдадени към това да направят клиентите си щастливи.
Вдъхновени са от това, което виждат всеки ден и всички техни продукти, символизират нещата, които обичат в света около тях.
 
Последно редактирано:
Как се разбира дали е траш WP спамилка:

- Лош превод / половинчат [X]
- Счупен Дизайн:
https://i.gyazo.com/aa9a23684431907869dfca446356927b.png [X]
- Навигация претъпкана с идиотски категории [X]
- Строителство и МОДА в един и същи сайт [X]
- Линкове от всевъзможни още по-идиотски сайтове във всяка една статия [X]
- Статии с грешки [X]
- фуутер текст с цел да изглеждаме добре пред гугъл с информация как има всичко в сайта - от строителство , до мода и маркетинг [X]

Честито
 
Значи не отричаш, че сайта е спамилка? Щото след тая словесна диария не разбрах опитваш се да ми обориш тезата, че сайта е спамилка или нещо друго?
 
Но пропускаш факта, че това не е сайт за обяви, а форум. Пък и мнението ми не е само за теб, някой може да се прелъже да публикува в такъв сайт, с идеята, че ще е полезно.
 
firstpage не е зле, само не знам тоя спам що е забутан
b9f4081066f9056455cfb349e77bd1c2.png
 

Горе