tsvetyalexa
New Member
..
Последно редактирано:
Съгласен съм. Също така може да добавя, че като автомобила струва 3000лв сложи още 1500лв за ремонти в следващите 2-3 месеца.Един съвет - при никакви обстоятелства не взимай бърз кредит, че ще се загрбиш на ранна възраст с борчове.
Колко лева можеш да отделяш на месец с тези доходи? Защо не спестиш за въпросния автомобил, ами искаш да плащаш лихви на банките?
Автомобила който ще купуваш за 3000 лв ли е? Сложи си едни 30-50 процента към цената на автомобила за такси при прехвърлянето, застраховки, обслужване и т.н. За по-евтините автомобили отиваме на горната граница.
За какво ти е този автомобил при тези ниски доходи? На работа ли ще ходиш с него? Може ли да ти донесе приходи? Да, на 20 всеки иска да кара кола, да е свободен, да отиде когато и където му кефне, но реалността с автомобилите е доста сурова. Те са скъпо удоволствие, все още.
Премисли нещата хубаво.
И аз съм на мнение за голф 2 много добър избор е аз по принцип бих изтеглила заем за жилище но мацката си решава все пак тя ще го изплаща а не ниеКупи си GOLF 2.
Здрави, функционални, учиш се на основни неща за автомобилите.
НЕ ТЕГЛИШ КРЕДИТ.
Не ти дреме къде паркираш .
Може и да не го заключваш.
Не ти дреме ако те "закачи" някой.
Много части, нови и втора употреба.
Прави страхотни спомени, ако го караш, както и където трябва .
Повечето хора мислят, че е грозен и евтин, но само тези, които някога са карали, знаят истинската му стойност.
Докато събереш парици за нещо по-добро, ще си изпечен шофьор.
(Има опасност да се привържеш към голфчето, ще е трудно да се разделиш с него.Трябва да бъдеш силна.)
Бонус: Ако го комбинираш с винкел, не моа та запрат.
Просто не тегли кредит за автомобил
Аз питам откъде и как би могло да изтегля и каква е причина да не ми отпускат, не питам дали да тегля и дали идеята е глупава. Искам съвет защо според вас не ми отпускат кредит, а за какво го искам и т.н. е лично моя работа.
Отделно имам страничен доход, който ми покрива образованието, тъй като съм платено обучение.