За темплейта, ако има друг подобен може да ползвам него или ако направиш специален също ще ми върши чудесна работа. Идеята е, че примерно сега пускам задача да ми направи описание на някакъв телефон да речем. И то прави много добро описание за какво примерно може да се ползва и как може да е добър подарък и т.н. Обаче като няма въведена допълнителна информация характеристиките на този телефон остават извън описанието и трябва да се пишат отделно примерно от друг човек, защото няма как да не присъстват в описанието. Но ако ги взема и ги вкарва в описанието ще го прави изцяло завършен продукт и по този начин няма да имаш нужда от друг човек да го прави, а само си коригираш нещо ако не ти харесва и го ползваш цялото. Ето какво имам предвид примерно:
Продукт: Телефон Huawei модел P30
Допълнителна информация: Камера: 100 px , екран - 5 инча, размери на кейс 20*20*20
Краен генериран резултат продуктово описание: Този изключително функционален модерен телефон Huawei P30 разполаца с камера 100px. Дислпеят му е 5 инча, което е предостатъчно за гледане на клипчета бла бла... Като размер е 20*20*20 за разлика от предишния модел на марката...
Мисля, че горе-долу го обясних. Без да има откъде да ги взема тези данни като не са въведени, не може да ги имплементира в описанието особено нали за неизвестни продукти, а като му я подадеш тази допълнителна информация ще стане мръсен топ, ако я обработва добре и ще ми е много от полза, предполагам и за други. Аз до сега ползвах jasper.ai, но това май ще ми е доста по-полезно, осбено ако се добави тази функционалност.