Green Bars
Well-Known Member
Там кой план ползвате, всичко в 1 файл ли блъскате?
Директно на translate text. Това с файловете не съм го пробвал. Правя си word и copy-paste по абзаци - така директно редактирам, при нужда, и запазвам финален вариант на преведения текст.Там кой план ползвате, всичко в 1 файл ли блъскате?
@webstil искрено съм ти благодарен за това че ми показа тази грешка.1) 235 думи ми ги отчете като 950, защо така? Тоест 1 продуктово описание, което после копнах в уърд и ми показа 235 думи в системата го отчете, че са генерирани 950?
Супер, радвам се. Ако стане опцията с добавяне на допълнително инфо за продуктите пиши моля те тук да видя кой темплейт е и да го тествам.@webstil искрено съм ти благодарен за това че ми показа тази грешка.
Вече е поправено и всички платени абонаменти са с занулени статистики и 30% повече думи в лимита за текущият месец.
Здравей, ако стана опцията с добавяне на допълнително инфо за продуктите пиши ми моля те тук да видя кой темплейт е и да го тествам. Че сега август ще имаме добавяне на доста продукти и ми се иска да ползвам твоя сайт.@webstil искрено съм ти благодарен за това че ми показа тази грешка.
Вече е поправено и всички платени абонаменти са с занулени статистики и 30% повече думи в лимита за текущият месец.
Здравей, ако стана опцията с добавяне на допълнително инфо за продуктите пиши ми моля те тук да видя кой темплейт е и да го тествам. Че сега август ще имаме добавяне на доста продукти и ми се иска да ползвам твоя сайт.
Добре дошли в нашата магическа колекция от розови масла! Ако сте в търсене на най-висококачествено розово масло, което ще ви придаде уникален аромат и ще потопи вашето тяло и душа в хармония и благополучие, то нашето "Розово масло" е точно за вас!
Но какво го прави толкова специално? То е ръчно произведено с много любов и грижа, с най-добрите органични розови цветове, които ние отглеждаме специално за тази цел. Всеки един капки откроява отделно всяка нотка на аромата, който ще ви обгърне и ще ви накара да се почувствате специални. Продукцията ни е ограничена и специално подбрана, така че с всяка бутилка получавате грижливо отличено качество.
И забележителен факт - сега можете да се възползвате от 30% отстъпка! Ще бъдете възхитени от страхотната възможност да закупите нашето розово масло на перфектна цена. Нашата мисия е да направим уникалните свойства на розата достъпни за всички, като ви предоставим възможността да изпитате магията на това неповторимо масло. Не пропускайте това изключително предложение, защото е нашата увереност, че ще бъдете под впечатление от неговата качествена съставка и продължително действие.
Проучете нашата прецизна колекция и се потопете в света на жизнеността и изтънчеността, който само нашето "Розово масло" може да ви донесе. Поръчайте вече и си осигурете едно от най-ценните съкровища на майката природа.
Винаги можеш да редуцираш обема (броя думи) и да конкретизираш продуктовото описание, премахвайки общите приказкиТулът е чук без дръжка. Super е.
Наскоро имах възможност да пробвам и генерирането на контент за продукти. Добро е до момента, в който трябва да си се мине с око, защото излиза малко повечко като съдържание, което не са свикнали хората да четат по онлайн магазините чак толкова.
Там е проблема, че не знаеш в коя част от 1000-те думи ще е пълнежа, ако дефакто ти трябват само 500 думи. Може накрая да се изсипе важната информация. Ако някой има някакви типсове тук, ще се радвам да ги сподели.Винаги можеш да редуцираш обема (броя думи) и да конкретизираш продуктовото описание, премахвайки общите приказки
По-горе разгледах един пример със статия. Аналогично е и с продуктовите описания. Колкото повече конкретизирана информация задаваш в "main points", толкова по-подходящ/и резултат/и дава.Там е проблема, че не знаеш в коя част от 1000-те думи ще е пълнежа, ако дефакто ти трябват само 500 думи. Може накрая да се изсипе важната информация. Ако някой има някакви типсове тук, ще се радвам да ги сподели.
В шаблона може да се добави точка за SEO keywords (+ брой повторения) - ключови думи в продуктовото описание. Опциите за key features и benefits малко се дублират, защото, разглеждайки конкретния пример, а и при други пак ще е така, "ръчно произведено" може да е хем key feature, хем benefit.Здравей, темплейта който поиска е създаден и ще можеш да го намериш в страницата Enhanced templates.
Пробвах темплейта на български, френски, нидерландски, турски и ми вади задоволителни резултати.
Краен резултат:
Виж файлът 29829
Да, така е. Може би е нужно именно конкретизиране около това, какво искаш в крайния му вид, в сгъстен вариант.По-горе разгледах един пример със статия. Аналогично е и с продуктовите описания. Колкото повече конкретизирана информация задаваш в "main points", толкова по-подходящ/и резултат/и дава.
Играем според дневните правила но знаеш това защото не си от вчера в онлайн бизнеса.Всичко точно, но аз лично виждам един голям проблем. Проверих примерните статии от темата. Всички до една ги засичам като генерирано съдържание. Използвам ИИ за да засека ИИ.
Имайте предвид, че засега Google няма против от такова съдържание, но е много вероятно съвсем скоро нещата да се променят. На няколко конференции имаше интересни дебати на тази тема. Just FYI.