От: От: ACTA е приета (вдъхновител на SOPA)
В София видях (от записите) полицаи със щитове и шлемове. Интересно ми е как е минало в другите градове. Нека някой разкаже.
Това е жандармерията и беше нещо като сигурна мярка, че всичко ще е ОК. И те бяха мирни.
Мога да кажа с ръка на сърцето това.
А телевизиите ясно, че не целят да му отдадат голяма популярност и значимост. Ако може Тест пак да ми каже, че не съм прав, че телевизиите не стават и тенденцията хората с разум да не ги следи не е вярна. Поне по начина, по който аз мисля, че е.
Но всеки си има право на мнение. Важно е то да не е като на повечето - заблудено.
И реално бяхме мецду 8 и 10 хиляди. Телевизията може да се гръмне и всички кретени от нея, които снимаха протеста и пак не успяха да сметнат бройката. Да ходи да събира парите на заблудените рекламодатели и да не занимава обществото с пропаганди. Това се прави от независими източници все пак.
А Вико от Мастило я харесвах до момента, в който не започна да участва в някакви посщли предавания и да се зарибява с усеменителя на фолк певици. Вече ми влиза в определан графа, която няма да споменавам, за да не загубя детската аудитория.
Тя пък едната изпълнителка, заумрели са хората а нейните кафеви очи.
Не искам да съм груб, но днес Вокала на Остава се изказа против ACTA, с което ме спечели и ако имат нов албум и ми харесат пестните, бих си го купил. А тази мърла, даже няма да и дам шанс, да водя дали и стура голямата творба. Много сме специални. Ако някой някъде е слушал по купони и дискотеки нейни песни, да каже, защото аз лично нямам такива спомени, а не е като да не обикалям заведения и купони.
И аз не съм гледам записа много подробно, но факта, че не казава нищо, значи, че не е много против, което я нарежда до идиота подписал в Япония.