S Sammy Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 26 Април 2008 #21 От: Add-вам в директории искам да попитам тези които са си добавили сайта в директориите, има ли някакъв ефект?
От: Add-вам в директории искам да попитам тези които са си добавили сайта в директориите, има ли някакъв ефект?
coolice Owner Рейтинг - 100% 1 0 0 26 Април 2008 #22 От: Add-вам в директории ефект има не е супер мега огромен но има дбизнес върни репутация на доволните ти клиенти като получиш парите....
От: Add-вам в директории ефект има не е супер мега огромен но има дбизнес върни репутация на доволните ти клиенти като получиш парите....
Thebusiness Member Рейтинг - 100% 28 0 0 26 Април 2008 #23 От: Add-вам в директории пък и аз доколкото знам след като се добави даден ваит в директории гугал не го отчита веднага еми след време.. пък и самото удобряване с отделните директории е различно
От: Add-вам в директории пък и аз доколкото знам след като се добави даден ваит в директории гугал не го отчита веднага еми след време.. пък и самото удобряване с отделните директории е различно