ShadowGrave
New Member
Bann ме плс не моа се занимавам с 30 годишни геймарчета само акъл да ми дават на 15 няя си трова нервите аии мс предварително и ЕнджОу
Bann ме плс не моа се занимавам с 30 годишни геймарчета само акъл да ми дават на 15 няя си трова нервите аии мс предварително и ЕнджОу
малии има Гамени вДъхващи доверие :Д пиис печковци ама верно нема ви липсам ^.^ и сам Лаит Скин :Д ако направат раздел евалата
Аз оставям къъл-айс да модерира тук, че ако аз започна много триене и бан ще падне. Нищо лично към никого тук (много ви уважавам), но много хей се изля. А най ненавиждам хора да нападат хора за глупости.
Блинки "представители" на трие. За него бройката е важна.Изтриете ли темата - ще изтриете и бъдещия нощен представител на PC-залата у България
Изтриете ли темата - ще изтриете и бъдещия нощен представител на PC-залата у България
в тая тема не можеш ме ядоса щот тук обсъждаме едно благородно дело (нов зарибяващ раздел във форума)
Защо лъжеш, че ни уважаваш , бе Блинки? Бъди по-прям и естествен. Не е нужно да триеш много. Можеш просто да изтриеш темата. Тя за това бе създадена- за изтриването на една тема и една регистрация във форума.