Blinky
Owner
Писа ли им на съпорта. Не знам защо се мотат с отговора. Обикновено отговарят бързо. Особено по такива въпроси.Все още чакам отговор, но такъв не получавам. Махам рекламите на adnow от сайта си и приключвам с тях.
Писа ли им на съпорта. Не знам защо се мотат с отговора. Обикновено отговарят бързо. Особено по такива въпроси.Все още чакам отговор, но такъв не получавам. Махам рекламите на adnow от сайта си и приключвам с тях.
Здравейте.Писах им, посочих ID номера на акаунта си и обясних по най-елементарни начин проблема си, но така и не получавам отговор, а вече минава 2-та седмица, надминал съм 50$ отдавна
Да ви уведомя, че получих бърз отговор и сега остава да си дочакам превода, който би трябвало да е в края на тази седмица. Ще ви уведомя дали съм го получил или не. Гледам, че и други хора имат подобни проблеми..
Ресетни си паса. Пиши им. Не се притеснявай, като гледам с другите платформи какви проблеми имате хората, тук са цвете. Как ти се струва адсенс да ти блокне акаунта без никакво предупреждение? А да, и да ти прати едно фабрично мейлче.Аз пък сега не мога да си вляза с потребителското име и парола....... Честно казано ми омръзна от "проблемите" на adnow и ще се пренасоча към друга компания. Лека...
Да попитам как се справя adnow с мобилния трафик, щото адсенса ми е много зле там, хем съм сложил мобилните им реклами
Банерите им не са мобилни на Аднау. Трагедия за мобилни устройства.
От доста време имат мобилни, просто има отметка