Adnow BG
Member
От: ADNOW.COM
joxi.ru/RmzkkoqIeZdj2O - Ето статистиката по кликванията и мпресиите на вашия уеб сайт за миналия месец. По статистиката и на Google Adsense няма толкова кликвания и импресии нито един сайт за ЕДНА СЕДМИЦА и вашия също нямаше, преди да се регистрира при нас!! За това системата блокира Вашия акаунт! Вече е платено повече от 4000 доллара на вашия акаунт. И да, това е факт на Измама, затова беше удален акаунта Ви!
Ви препоръчам да си спазите нервите и да не се сърдите и по хубаво е да спрете това което сте правили за да натрупате толкова имперсии и кликвания, иначе нито една мрежа няма да работи с Вас!
Не сте първи и не сте последния!
А за съдебен път, Ви предлагами Арбитражът на Република България.
Ние имаме какво да им представим!
Поздрави ADNOW.COM
Такам, рядко взимам отношение относно рекламите агенции и тяхната работа, коректност и прочие, но тези наистина са пълни измамници!
Регистрирам се при тях, свързвам се с модератора, който ми обясни условията при които сайта ми ще работи с тях. Почнах да работя с тях, първите няколко плащания ги получих и след това - бааам - последните плащания анулирани!
Пиша им за да питам какво става и те ми казват че "импресиите са ми били фалшиви". Само да уточня че работя с цена за клик и сумата която трябваше да ми платят е на база тяхната статистика за кликове. Но уви - след няколко седмици работа, без да ме предупредят за каквото и да е просто ми спират плащанията с аргумента, че "импресиите са ми измамни".
Само да кажа, че сайта ми е с трафик от ФБ и сума време освен ADNOW, на сайта има реклами и на Адсенс и още няколко рекламни агенции, с които нямам никакви проблеми и от тях си получавам плащанията редовно.
Обаче ADNOW не стига че са решили, че няма да ми платят но и решават да ми го кажат след няколко седмици, когато вече имам натрупани около 2000 долара.
Та така - правете си изводите за тях!
Аз си ги направих - АБСОЛЮТНИ МОШЕННИЦИ!
joxi.ru/RmzkkoqIeZdj2O - Ето статистиката по кликванията и мпресиите на вашия уеб сайт за миналия месец. По статистиката и на Google Adsense няма толкова кликвания и импресии нито един сайт за ЕДНА СЕДМИЦА и вашия също нямаше, преди да се регистрира при нас!! За това системата блокира Вашия акаунт! Вече е платено повече от 4000 доллара на вашия акаунт. И да, това е факт на Измама, затова беше удален акаунта Ви!
Ви препоръчам да си спазите нервите и да не се сърдите и по хубаво е да спрете това което сте правили за да натрупате толкова имперсии и кликвания, иначе нито една мрежа няма да работи с Вас!
Не сте първи и не сте последния!
А за съдебен път, Ви предлагами Арбитражът на Република България.
Ние имаме какво да им представим!
Поздрави ADNOW.COM
Последно редактирано: