За кликовете подкрепям Фифи. В началото отчитаха вярно, а сега дават разлика между 40-50 клика на ден.
Кликванията, като и общата статистика, може би да се закъсняват на няколко часа, но неотчитането на "40-50 кликвания" вече е сериозно изявление!!Между другото, съвсем сериозно, оправете си системата. Не отчита правилно кликовете, писах и на съпорта ви. Не може да ми излизате с аргумента, че вероятно съм зъкала на рекламите видиш ли и затова не са отчетени кликовете. НЯМА КАК ДА СТАНЕ, при положение, че изобщо дадения ден не съм влизала в сайта си примерно. Моята система зачита н-брой кликове, според вашата са 0! Импресиите също не се отчитат правилно.
Доклад за нашите уебмастъри!
През миналата седмица, по всичките акаунти беше изплатено навреме!
Радвами се на успешно сътрудничество с Вас!
Благодарим че избирате нашата мрежа!
Регистрация и индивидуална подкрепа!
Поздрави и хубав ден.
ADNOW.COM
Цената за клик падна и се задържа на половин цент, което си подигравка и мисля да ги зарежа
В началото беше що годе добре, но сега положението е плачевно
Вашите цени за клик в БГ сайт какви са?
Аз не съм получавал от доста време пари.. Да не би аз да не съм от мрежата? Въпреки, че работим повече от година вече?През миналата седмица, по всичките акаунти беше изплатено навреме!
Къде е логиката да си слагате реферален линк на собствената рекламна мрежа? Линковете не водят към никакви доклади, което ме навежда на мисълта, че тоя профил не е официален на рекламната мрежа, а е направен от други с цел събиране на реферали. Така ли е?
Здравейте.
Този линк е към определен брояч, за проследяване и наблюдаване, но преходите от този форум.
Поздрави и хубав ден.
ADNOW.COM
При мен цената за сега е 3 цента на клик за бг сайт, обаче самите цъкове са слави. :/
За 1000 посещения дневно средно колко клика прави при вас?
Цената за клик падна и се задържа на половин цент, което си подигравка и мисля да ги зарежа
В началото беше що годе добре, но сега положението е плачевно
Вашите цени за клик в БГ сайт какви са?
Уважаеми уебмастери.
Какво да правя, ако с течение на времето се намалява cnversional rate и click-through rate, и съответно падат приходите?
То на жените им писна да гледат как да си уголемят бомбите или да махнат излишните мазнини от корема.Вие подигравате ли се?
Какво са виновни уебмастърите, че имате 3 реклами на кръст, които се въртят нон-стоп по хиляди сайтове и са писнали на всички? Нали се биете в гърдите колко сте велики и как сте най-добре плащащата мрежа!
Е ми като имате такива претенции си размърдайте задниците и осигурете атрактивни реклами с висок CTR.
Ви напиша и аз нещо. С транслейта ли превеждате, това не е сериозно ...