тва с жените автоматично ли става или как
Брей, щастливец. Аз за веднъж месечно не мога да се класирам и винаги има поне още 2 седмици забавяне и то след 3 напомняния.Коректни са. Плащат всяка седмица. И са конкуренция на Adsence. Комуникацията с тях е в пъти по-добра, отколкото с измислените "професионалисти" в този форум.
Брей, щастливец. Аз за веднъж месечно не мога да се класирам и винаги има поне още 2 седмици забавяне и то след 3 напомняния.
По едно време вдигаха темата си, че по всички акаунти е платено навреме..
Имам един въпрос стигнах прага за теглене на пари който съм си избрал кога става плащането всяка седмица ли и кога точно се засича и кога да очаквам превод
Ако случайно мениджърите започнат да контактуват по-редовно, а не да чакаш по две седмици от умрял писмо.С подобни - частни въпроси, винаги молим, пишете към Вашия менеджър или в "Тикетите" във системата. Екипа ще Ви отговори.
Ако случайно мениджърите започнат да контактуват по-редовно, а не да чакаш по две седмици от умрял писмо.
Тотално съм вдигнал ръце от комуникацията с тях. Ако искате да работим търсете вие начин. Има и други рекламни мрежи.
Кога ще е достъпна рекламната ви платформа за affiliate marketers?
Здравейте,
Щастливи сме да Ви уведомим, че вече съществува и affilitate програма за уеб майсторите.
С тази програма от AdNow.com, ще можете да печелите не само от рекламите в сайта си, но и като поканите други уеб майстори да се присъединят към мрежата на AdNow.com.
Комисионната е - 5% от приходите на акаунт - като тя се заплаща от Adnow.com
Поздрави Bg.AdNow.com
Имам предвид хора, които се занимават с афилиейт маркетинг. Например искам да промотирам продукт Х, който не моя собственост, но при продажба през моя афилиейт линк взимам комисионна? Надявам се да сте ме разбрали.
Поздрави
Регистрирах се пак, да видим какво ще стане.
За това, че работите само с реклмодатели не го разбирам при положение че афилиейтите също харчим пари за реклама. Това ме прави рекламодател, нали?
Тъкмо натрупах пари за превод и сега ми излезна съобщение
Плащанията чрез системата paypal временно е спряно, молим, изберете друг начин за получаване на преводите.
и какво правим сега
PS: AdNow наемете си някой, който може да пише свястно на български.