Има и по-лош вариант. Собствениците на сайтовете могат на изпращат клиенти, добавяйки от себе си подвеждащи линкове към рекламните страници. То затова този метод например Google не искат да го ползват...Сега идва ред, да създадат блокер за анти-адблокера, отблокиращ адблокерите...
23385 импресии 138 клика. Go figure...До момента за днес имам отчетени малко над 4000 импресии (при отчетени около 6000 от Adsense, но то винаги AdNow отчитат с около 30% по-малко импресии) и имам НУЛА клика. От един месец насам CTR на AdNow постоянно пада и от 1% се срина до 0.2%. Днес обаче направо убиха коня с правата лопата...
Да, слагат ти 0.01 на клика.Аз се принудих да прекратя да работя с тях, поне докато не вдигнат отново цената на клик. Правих по 20+ долара преди няколко месеца, и изведнъж започнах да генерирам по 3-4 макс долара при наличието на още по-голям трафик отпреди ...
Да, слагат ти 0.01 на клика.
Е, едва ли имат изкуствен интелект))) Много ясно че го правят ръчно ...Забелязал съм, че момента в който започнеш да генерираш повечко приходи и ти свалят цената на клик.... Нз дали някой ръчно го прави или е автоматично, въобще нз дали го правят нарочно, но наистина това ме размотивира тотално