a aз вече три седмици - все има проблеми, все някой бил виновен.... отсвирване!20$ ги чакам 2 седмици това е несериозно с тях и без тях все тая но за тези които чакат по 5-600 $ просто не ви знам..
Здравей и добре дошъл при нас. Успехи от мен.Здравейте,
Аз съм Иван Василев и съм на мястото на Никола. Той завърши второ висше и си намери друга работа. Ако имате въпроси, или оплаквания, обръщайте се към мен.
Добре заварил! Това е твое право да имаш свое мнение по въпроса и сигурно си прав за себе си. Всичко е много относително. Някои сайтове са доволни, други-не. Всеки си има свои критерии. Има уеб мастъри, на които плащаме от 2000 до 6000 долара на кампания. Работим с над 100 български сайта. Щом не са се отказали от нас, значи са доволни.Добре дошъл.
Към бъдещите потребители мога да кажа следното:
Бягате далеч от adnow. Ограничават сайтовете без видима причина, ако имаш над определен CTR просто те режат на 0.01 на клик.
Здрасти! Наистина е, меко казано, странно това нещо. Моля те да ми напишеш URL на сайта си. Искам да погледна лично резултатите и ще си поговоря след това с нашия финансов отдел.@Ivan vasilev Как ще коментираш стотина хиляди импресии и НУЛА клика? Другите рекламни мрежи се държат нормално, а и до преди няколко години AdNow ми бяха основния начин за монтизация... но не и сега!
Добре заварил! Това е твое право да имаш свое мнение по въпроса и сигурно си прав за себе си. Всичко е много относително. Някои сайтове са доволни, други-не. Всеки си има свои критерии. Има уеб мастъри, на които плащаме от 2000 до 6000 долара на кампания. Работим с над 100 български сайта. Щом не са се отказали от нас, значи са доволни.
Благодаря за информацията! Ще се промени форматът на рекламата. В момента техническият ни отдел работи по въпроса.
Моля, напишете имейл за връзка и от нашия отдел маркетинг ще се свържат с Вас.Привет !
Въпрос от гледна точка рекламодател.
Къде мога да видя списък със сайтовете, в които мога да пускам реклама ?
Привет !
Моля, напишете имейл за връзка и от нашия отдел маркетинг ще се свържат с Вас.Привет !
Зависи какъв ще е филма )))Нека филмирането ззапочне... сега