Сподели преки впечетления.Пичове, не си губете времето с Adnow и Mediavenus Яко, ама много яко цакат!
Сподели преки впечетления.Пичове, не си губете времето с Adnow и Mediavenus Яко, ама много яко цакат!
Ти работил ли си с нас ?Пичове, не си губете времето с Adnow и Mediavenus Яко, ама много яко цакат!
Ти работил ли си с нас преди?Пичове, не си губете времето с Adnow и Mediavenus Яко, ама много яко цакат!
Здрасти,Здравейте , някой да има skype на addnow ?
Това го играх преди 2 или вече 3 години. Половин година всичко беше ок и после изведнъж започнаха разминавания на импресиите с над 40%. При положение, че аз използвам 2 различни независими статистики да отчитам моите и отделно брояч на импресиите на моя рекламен сървър и там разминаванията са по 1-2%.Хм, общо взето не съм учуден, но на някои места. оставам замислен дори и аз. Пробвал ли си да работиш с нас на СРМ? Виждам, че имаш много импресии дневно.
Cигурно си прав зв себе си и по принцип. Имаме такова разминаване и с други български и чужди сайтове. Има и обективно обяснение на тези разлики, освен субективното))) Когато разминаването е повече от 30% делим разликата на 2. Наистина немалко твои колеги работят години с нас. Ако в момента нямаш по добро предложение по нейтивните реклами, ти предлагам да възобновим сътрудничеството. Също така започнахме и нова форма на реклами - push ads. Този вид реклама не си пречи с другите видове и не ти претрупва сайта. В същото време е нелош източник за докарване на допълнителни печалби.Това го играх преди 2 или вече 3 години. Половин година всичко беше ок и после изведнъж започнаха разминавания на импресиите с над 40%. При положение, че аз използвам 2 различни независими статистики да отчитам моите и отделно брояч на импресиите на моя рекламен сървър и там разминаванията са по 1-2%.
Всички тези рекламни мрежички плащат добре в началото и после се започват тарикатлъците.
До сега не съм ги тествал с нещо сериозно. Сложил съм ги на един сайт който върви на автопилот с аутоблогинт, но нищо сериозно . Надявам се този път да няма фалове от тяхна страна с някои от сериозните ми проекти.Аз пък имам по-малко импресии отколкото посещения и удариш ли 500 клика, там си остават - ни повече, ни по-малко.