Здравейте, колеги. От доста време си мисля да направя тази тема, тъй като поне на мен ми се струва много странно колко малоумни и несвързани неща показват банерите на Adsense. Прави ми впечатление, че дори не се опитват да те накарат да се загледаш в рекламата. Ако четеш статия за HD версия на еди-кой си филм, Adsense решава да ти покаже линк с името "HDTV", "Samsung". Това е много описателно... Не съм толкова навътре в нещата, колкото вас, но ми се струва безсмислено изобщо да ползва някой услугите на Adsens. Елементарната сметка - Горе-долу average click rate там е 5%. Някой успяват да го вдигнат като си развалят дизайна на сайта и външния вид, което отново е безсмислено. Плащат добре, съгласен съм, но има как да получаваш и повече от 0.35/1000.
Аз лично имам известни амбиции да се опитам с advertisers от рода на Tabooola и Outbrain, които показват онези реклами с click rate повече от 50%. За съжаление, си нямам никаква идея как мога да бъда приет в подобна. Вие имате ли идея? Участвали ли сте в нещо такова?
Извинявам се ако това, което казах е неуместно или грешно. Просто ми е интересно вашето мнение по въпроса, тъй като виждам, че всички насърчавате използването на адсенс.
Аз лично имам известни амбиции да се опитам с advertisers от рода на Tabooola и Outbrain, които показват онези реклами с click rate повече от 50%. За съжаление, си нямам никаква идея как мога да бъда приет в подобна. Вие имате ли идея? Участвали ли сте в нещо такова?
Извинявам се ако това, което казах е неуместно или грешно. Просто ми е интересно вашето мнение по въпроса, тъй като виждам, че всички насърчавате използването на адсенс.