Много хора, които вадят много повече от хиляда евро на ден са писали в този форум. Лично познавам около 6-7 от тях, не пишат вече, защото се влиза в някакви спорове, в които те от години са победители, но видиш ли, има и по-светнати уебмастери, които им обясняват, че техния живот е фантазия, която не може да се случи наистина...
Те много хора биха мислили и че човек, който има 20-30 милиона (минимум, не знам точно), не би пускал Ютуб клипчета, но има човек който го прави, казва се Dan Pena.
@kruxdoom аз съм супер продуктивен, не ми пречи от време на време да отделя 10 минути и да се позабавлявам допълнително с вас.
@uphero Бъзиках се за това, но мога да ти дам безплатни съвети при оптимизацията на кампании. Каквото и да съм правил, винаги съм имал ментор, не ми пречи и аз да помагам.
Добре, аз не разбирам нищо от ФБ, адсенс и тн. Обаче имам желание да се науча, както и едни пари за инвестиция. Да речем $5000. Лично познавам човек в Бг, който изкарва 10000+ лв/месец от адсенс. Та, ти имаш ли идея как да стане? Ако да, пиши на ЛС. Естествено ще има и за теб, това е предложение за бизнес.
Дайте да видим сайт, дайте да видим фирма да направим ресърч дали е истина, дайте нещо освен думите ви. Дайте да видим това чисти пари ли са или това е оборот а дневно печели по 1лв чиста печалба.
Алабамче, добър ли съм с фотошопа? И много ясно, че трябва да се надъхваме помежду си. За това е форума.
Тоя клик не знам как стана, но е факт. Отдавна беше, ама си го пазя за спомен.
Може, таквиз люде рядко срещамХмм, на мен защо ми се струва, че скандинавските са най-скъпи