Има ли някакъв "hack" да си сложа канали за проследяване на рекламите в blogger?
Ако си ги сложа със онази другата джаджа, която позволява писане на html/js код, нищо не излиза или рендера на рекламите е повреден.. :?
Здравейте,
малко е стара темата но имам проблем свързан с adsense в blogger блог.
По принцип знам, че можеш да сложиш 3 текстови карета и 3 линк карета, такааа...
В моя блог съм сложил текстови карета след всяка статия, и в сайдбара 2 карета с линкове (като използвам html/javascript widget-a на Блогър и съм пейстнал кода вътре).
Значи тези след статиите се показват винаги 3-те, но тези с линковете се показват само ако се щракне на някоя статия - демек когато няма показни 3 текстови реклами общо на страницата...
Някакви идеи?
Хм,
може и да ми е стара информацията, но си направих следния експеримент. Оставих да се показват само последните 3 статии в блога като е нагласено след всяка да има Адсенс текстово каре и отделно в сайдбара имам 2 Адсенс линк карета. РЕзултата: показват се винаги 3-те текстови карета след статиите и винаги поне 1 линк каре в сайдбара, а другото не се показва винаги а само от време на време...
странна работа.
Ако наглася на 4 стати, то тогава след първите 3 има текстови карета, а след последната няма и нито едно линк каре в сайдбара не показва линкове.
Ето това му викам аз странна работа... някой да има идеи?
Нещо се бъркате с тези полета.повече от 3 не може