tipto
Active Member
Здравейте отдавна не се занимавам с тия и бях го правил отдавна за личен профил и нещата бяха по различни. Днес ме помоли мой приятел да му помогна да си регне фирмен профил и изникнаха няколко въпроса ?
След регистрация трябваше да добавим един код :
За да завършите процеса на активиране в AdSense.
Копирайте кода от началната си страница на AdSense.
Поставете го в HTML кода на страницата си между маркерите <head> и </head>.
https://support.google.com/adsense/answer/7036617?hl=bg
Гледахме клип в нета как става за wordpress сайт и го направихме.
1. След като бъде одобрен сайта тоя код трябва ли да остане между маркерите <head> и </head> или да го махнем и да добавим само кода за рекламите.
2. Неговата фирма да кажем се казва Пенка ЕООД . Гледахме в търговския регистър как е написано на чужд език неговата фирма посочено в точка 4 - Изписване на чужд език Penka
И за име на фирма в профила в adsense написахме Penka, трябваше ли да добавя след Penka нещо от рода на EOOD или ltd или нещо друго ?
3.Под име на фирма имаше още един ред име, но него не разбрах - там какво трябва да се попълни?
4. Приятеля ми има в Първа инвестиционна банка фирмена сметка в левове. Трябва ли да си отвори нова сметка да кажем в евро или може да е в левове и при пристигане на парите в евро банката ще ги обърне в левове.
При избиране за начин за получаване на парите банковата сметка трябва да го напише на кирилица както е
Пенка ЕООД
IBAN 1111111111111111
или
Penka
IBAN 1111111111111111
Sorry ако не съм се изразил някъде правилно но мисля, че хора минали през това ще ме разберат
След регистрация трябваше да добавим един код :
За да завършите процеса на активиране в AdSense.
Копирайте кода от началната си страница на AdSense.
Поставете го в HTML кода на страницата си между маркерите <head> и </head>.
https://support.google.com/adsense/answer/7036617?hl=bg
Гледахме клип в нета как става за wordpress сайт и го направихме.
1. След като бъде одобрен сайта тоя код трябва ли да остане между маркерите <head> и </head> или да го махнем и да добавим само кода за рекламите.
2. Неговата фирма да кажем се казва Пенка ЕООД . Гледахме в търговския регистър как е написано на чужд език неговата фирма посочено в точка 4 - Изписване на чужд език Penka
И за име на фирма в профила в adsense написахме Penka, трябваше ли да добавя след Penka нещо от рода на EOOD или ltd или нещо друго ?
3.Под име на фирма имаше още един ред име, но него не разбрах - там какво трябва да се попълни?
4. Приятеля ми има в Първа инвестиционна банка фирмена сметка в левове. Трябва ли да си отвори нова сметка да кажем в евро или може да е в левове и при пристигане на парите в евро банката ще ги обърне в левове.
При избиране за начин за получаване на парите банковата сметка трябва да го напише на кирилица както е
Пенка ЕООД
IBAN 1111111111111111
или
Penka
IBAN 1111111111111111
Sorry ако не съм се изразил някъде правилно но мисля, че хора минали през това ще ме разберат