Здравейте предприемачи,
Преди 2 години стартирах със сайт-блог в сферата на здравето и по-точно определена специалност.
В сайта има 77 статии, които са с уникално съдържание. Много от тях при търсене на ключови думи излизат на челни позиции. Използвам AdSense и средно изкарва около 5-6$ на месец.
Примерно за миналия месец статистиката е такава:
Pageviews: близо 7к
Импресии: 20к
Google търсене: 5.5к
Кликове на реклами - 120
CTR - 1.75%
RPM - 0.77€
Стартирах с Adsense м. февруари и до момента имам 50€.
Въпросът ми е: за такъв трафик, нормални ли са цените на кликовете? Струва ли си AdSense или да се насоча към нещо друго?
Пробвах Affiliate с Profitshare 2 месеца, но нямаше ефект.
Ясно ми е, че кликовете ще се увеличат, ако качвам постоянно ново съдържание, но за съжаление нямам необходимото време.
Бихте ли ми дали насока, какво да правя, за да се възползвам максимално от този трафик?
Благодаря предварително!
Преди 2 години стартирах със сайт-блог в сферата на здравето и по-точно определена специалност.
В сайта има 77 статии, които са с уникално съдържание. Много от тях при търсене на ключови думи излизат на челни позиции. Използвам AdSense и средно изкарва около 5-6$ на месец.
Примерно за миналия месец статистиката е такава:
Pageviews: близо 7к
Импресии: 20к
Google търсене: 5.5к
Кликове на реклами - 120
CTR - 1.75%
RPM - 0.77€
Стартирах с Adsense м. февруари и до момента имам 50€.
Въпросът ми е: за такъв трафик, нормални ли са цените на кликовете? Струва ли си AdSense или да се насоча към нещо друго?
Пробвах Affiliate с Profitshare 2 месеца, но нямаше ефект.
Ясно ми е, че кликовете ще се увеличат, ако качвам постоянно ново съдържание, но за съжаление нямам необходимото време.
Бихте ли ми дали насока, какво да правя, за да се възползвам максимално от този трафик?
Благодаря предварително!