Гледали ли сте дали може да се сменя името на получател - акаунта ?
Ако си регистриран като физ.лице няма ли да дължиш ДДС и за всички други сделки, които правиш ?
Примерно решиш да си продадеш колата или апартамента ?
Един път влезеш ли в матрицата как ще излезеш от там ?
огледало (гост) каза:Така се почват истериите.Уебмастърите да си гледат сайтовете, другото да оставят на адвокати,консултанти и счетоводители.И както прибират парички за това,което умеят,така и да се научат да плащат за това,което не умеят.Или да четат.
Още повече,че при адсенс гугъл е получател на услугата и той си дължи данъка.Е,издателят ще се регистрира,ако не е регистриран,по чл.97а.Чудо голямо.
kally каза:Ако се е регистрирал по избор няма право да се дерегистрира следващите две години.
Ако се е регистрирал поради натрупан оборот, може да се дерегистрира когато оборота му за последните 12 месеца падне под 50000 лева
Ако си регистриран като физ.лице няма ли да дължиш ДДС и за всички други сделки, които правиш ?
Примерно решиш да си продадеш колата или апартамента ?
Един път влезеш ли в матрицата как ще излезеш от там ?
Абе май адсенс за България умира, като всички спрат да слагат техни реклами, ще спрат и рекламодателите. Така че дайте по-добре да търсим БГ алтернативи, отколкото да се занимаваме с тях.
Май не е само, ако издаваш фактура.Ако издаваш фактура ще внасяш и ДДС. Така например са нотариусите. Те не процедират от името на фирма.
Май не е само, ако издаваш фактура.
Примерно имаш кола, която е на твоето собствено име и искаш да я продадеш.
Продаваш я с нот.акт и пак си личи, че си я продал, дори и да не издадеш фактура.
Ако си регнат по ДДС като физ.лице би трябвало да платиш ДДС на сумата, която е написана в нот.акт като покупко-продажба, дори и да не си издал фактура.
Това не е ли матрица, да не можеш да пр....ш без да ти вземат и ДДС-то за това.
че ДДС се плаща от Гугъл аз не дължа ДДС.
А защо ми пишеш в женски род ?Ако е така както казваш е матрица, да. Все пак не съм съвсем сигурен дали си права, но не мога да споря. Ще се консултирам по въпроса и ще пиша.
ако се регистрирам по ддс
какво трябва да плащам на месец 20% ддс
осигуровки ?
ЗНАЧИ МНОГО ШУМ ЗА НИЩО
гоогле ако го плащат то ние явно нищо не дължим така ли е
Трябва само да се регистрираш, но оттук ще дължиш пък за друго ?
А аз писах, че живея в Испания и не съм длъжен по тукашнотоНе дължиш, обаче по-горе писаха, че трябва да се регистрираш и да плащаш ДДС когато имаш доходи, които не са от трудов договор.