Advego Plagiatus 1.3.0.94 - постоянно дава 100% уникалност

Torbalan Trolski

Well-Known Member
Наскоро преинсталирах ноута на гаджето и плагиатуса (1.3.0.94 ми дава винаги 100% уникалност, дори като пусна директно копи/пейст от индексирана страница. Настройките са по подразбиране шингл/фраза - 4/5. Освен това ми прави впечатление, че използва някакъв кеш, тъй като про повторно пускане отговаря на секундата.

Някой с идея по темата?

От: Advego Plagiatus 1.3.0.94 - постоянно дава 100% уникалност

Аз пробвах току що с 1,3,0,85 и тази тема си я намира като копирана.

По-новата версия в момента нямам възможност да я изпробвам.

На море съм в момента и не мога да видя какво имам качено в къщи, но мисля, че съм с по-стара версия и аз.

Аз съм с 1.3.0.61 и до сега не съм имал проблеми, вчера пак пробвах - работи на 6! Ако това ти помага - прати поне една картичка, може и онлайн ако се стискаш 8)

Напразно съм си трошил главата

Вышла новая версия Адвего Плагиатус 1.3.0.97.
.....
-- устранено - не выполнялся поиск в google и yahoo у некоторых пользователей (данные поисковые машины изменили формат выдачи некоторое время назад);

На ноута на гаджето ми с 1.3.0.97 нещата се оправиха. Сега тествах и в офиса също успешно.

Абе аз все пак отново ще си задам въпроса: Защо ви е да ползвате Адвего, като може и без него? За мен той е абсолютно ненужен инструмент!

Абе аз все пак отново ще си задам въпроса: Защо ви е да ползвате Адвего, като може и без него? За мен той е абсолютно ненужен инструмент!

Кой тогава е безплатния еквивалент? Сериозно питам.

Кой тогава е безплатния еквивалент? Сериозно питам.

Мисля, че не ме разбра правилно. Аз не казвам, че има и ползвам друг подобен инструмент. Аз казвам, че въобще не ползвам подобни инструменти и ги смятам за безполезни, абсолютно ненужни, както споменах!

Мисля, че не ме разбра правилно. Аз не казвам, че има и ползвам друг подобен инструмент. Аз казвам, че въобще не ползвам подобни инструменти и ги смятам за безполезни, абсолютно ненужни, както споменах!

Значи въпроса ми е бил: Каква е алтернативата изобщо?
Как си проверяваш статиите за уникалност?

Значи въпроса ми е бил: Каква е алтернативата изобщо?
Как си проверяваш статиите за уникалност?

Статиите за уникалност се проверяват лесно - просто знам, че те са написани, а не копирани. Има начин да се провери ако се съмняваш, че някой копирайтър те е измамил: копипействаш 1-2 изречения от статията и търсиш в Гугъл. Просто за мен няма значение дали една статия има 100% или 50% уникалност. Въобще на днешното време да се търси уникалност на статия около и над 50% е неправилно, погрешно. Пък на особено заядливите им показвам резултатите - статиите не само се индексират и класират в серпа, но и се класират на първите места по съответното търсене! Въпросът ми е - как това ще стане с неуникална и лоша статия? Няма как! Просто просто някой хора се вкарват в разни "филми", а пък от друга страна горките копирайтъри, вместо да ги разкарат такива индивиди им "играят по свирката".

Статиите за уникалност се проверяват лесно - просто знам, че те са написани, а не копирани. Има начин да се провери ако се съмняваш, че някой копирайтър те е измамил: копипействаш 1-2 изречения от статията и търсиш в Гугъл. Просто за мен няма значение дали една статия има 100% или 50% уникалност. Въобще на днешното време да се търси уникалност на статия около и над 50% е неправилно, погрешно. Пък на особено заядливите им показвам резултатите - статиите не само се индексират и класират в серпа, но и се класират на първите места по съответното търсене! Въпросът ми е - как това ще стане с неуникална и лоша статия? Няма как! Просто просто някой хора се вкарват в разни "филми", а пък от друга страна горките копирайтъри, вместо да ги разкарат такива индивиди им "играят по свирката".

Може би си прав. Веднъж купих съмнително евтини статии от един потребител тук, и проверката с Адвегото го разкри :).
Бяха 1 към 1 гепени. Върна ми парите де...

Искам да кажа, че е полезна програма, ако ще ей така за по-голяма сигурност.

Може би си прав. Веднъж купих съмнително евтини статии от един потребител тук, и проверката с Адвегото го разкри :).
Бяха 1 към 1 гепени. Върна ми парите де...

Искам да кажа, че е полезна програма, ако ще ей така за по-голяма сигурност.

А, може да е полезна, не отричам това. Просто аз имам друг стил на работа, и за сега не използвам такива програми.

Иначе който е решил да лъже, нищо няма да го спре, има си начини да се разбере дали е копирана статията, било то чрез използването на един или друг софтуер, ако номера не мине при теб, то при друг ще проработи. А той щом продава такива евтини и откраднати статии, значи има кой да купува и за него това са лесно спечелени пари.

Пък от друга страна не работя с всеки копирайтър, когато почвам да работя с някой го проверявам, и залагам само на качество.

Проверявам един текст с Адвего и ми дава 100 уникален, проверявам и с 2-3 изречения с Гугъл, той също ми дава, че не е копиран, проверявам и с http://smallseotools.com/plagiarism-checker/, резултатът същия, текстът е уникален. Добре, но текстът е копиран и уникалността му трябва да е 0. Как ще обясните това, че и самия Гугъл не го открива, въпреки, че е публикуван преди 3 години?

Публикуван и индексиран има разлика, провери дали Г. го е вкарал в резултатите си

Вкаран е в резултатите. Линкът е индексиран и се появява. Даже излиза на първа страница.

Дай линка да видим, текста в страницата ли е? Нещо не разбирам...

Горе