Това за първи път го виждам.Май ще е нужно да видиш нещо в Commission Junction. Аз не се сещам за подходяща, камо ли да съм я пробвал и да потвърдя, че всичко и е ОК - от плащане до конверсии и съпорт.
Там не са ли малки комисионите?Amazon & Ebay
Това е може би най-голямата, която има. Работи на принципа на ShareASale. По-скоро е някакъв посредник между производителите и афилиейтите, тези, които нямат индивидуални афилиейт системи и програми, разчитат на CJ да стане връзка. Доста са добри, ползвали сме ги през годините и са точни.Това за първи път го виждам.
Работи ли подобно на AdSense или е нещо друго?
Звучи niceТам не са ли малки комисионите?
Това е може би най-голямата, която има. Работи на принципа на ShareASale. По-скоро е някакъв посредник между производителите и афилиейтите, тези, които нямат индивидуални афилиейт системи и програми, разчитат на CJ да стане връзка. Доста са добри, ползвали сме ги през годините и са точни.
Да, имаш си афф. линкове, уиджити, доколкото си спомням. И всеки включен публишър - своите материали, доколкото си спомням. Сигурен съм, че има новости, с които не съм на 100% запознат, но определено е доста приятна платформа. С годините може да се променили и начина на включване на всеки публишър, както и това кой публишър или едитор от CJ одобрява някой афилиейт, за да промотира даден публишър. Не съм се запознал с новите неща. А то сигурно има такива.Звучи nice
лесно ли се интегрира?