Общо взето това ти е Андроид за телевизора. Но ако имаш Smart TV, то тогава няма кой знае какви повече приложения.
Разбира се Андроида в повечето случаи ще се справи по-добре от обикновен Smart TV ( поне такъв, който не е Андроид тв ), но пак - колко от екстрите ще ги използваш на ТВ ? На моят дърт Samsung имам YouTube & Plex, освен това е вързан с HDMI. До сега друго не ми се е налагало да използвам, макар че аз и почти не гледам де.
Като алтернативни можеш да погледнеш Nvidia shield tv, google chromecast, apple tv 4k и подобни. Но пак, те са по скоро за мултимедия. Можеш и да си набавиш интересни абонаменти в Ютуб / Netflix / Hulu и да гледаш предавания / филми само от там. Но е доста вероятно и тези приложения да ги има в смарт тв-то. Единственото досадно е смяната на източника всеки път.
Андроид ми е телевизора да, имам и нетфликс копче на дистанционното за бърз достъп, а и имам акаунти с безплатни абонаменти от къде да взимам. Идеята ми беше да си гледам мачовете с бокса.
Трябвало е продавача да ти настрои поне булсат пакета през коди... ама повечето незнаят как или не им се занимава
Аз лично ползвах преди подобно, но после го смених с Mag254, което е базирано на Линукс. . и сега си гледам Iptv около 1000 канала от цял свят + всички български за 12 лв, а от нашите доставчици остана само нета .... На булсата примерно само диемите и макс спортовете са ми толкова ,колкото на целия пакет тук. . а имам спортен пакет 200 канала от най-добрите спортни канали в света + домашна видеотека + куп други глезотии
"Трябвало" да, питал съм за списък с каналите - не ми дадоха тъй като се обновявал постоянно, демек би трябвало да има всичко писано в описанието на продукта, също съм и питал дали трябва допълнителна настройка, както и колко ще ми струва това, но ми казаха - не. Не съм шанаджия щях да си платя, след като дойде обаче бокса и не отговаря на описанието загубих 3 часа да проучвам и да гледам какво, що и го стегнах за връщане. Не съм за 100лв, за първи път връщам стока, винаги ги хвърлям в шкафа попринцип, ама тоя път не. Да се занимавам да си търся техници или да им пращам обратно да ми го настройват нема как, за тва съм питал и предварително, да не си губя времето.
Хем искате пиратско, хем без знания. Не работят така нещата.
Продавача ти слага пиратски playlist, който е актуален към момента, но утре... или пък някой друг ден: нещата се променят. Разбира се, че ще го рекламира безплатно, без такси и т.н. защото като му пратиш проверка ще предостави box с playlist с безплатни канали.
Ама разбира се, как да не се разбира. Като отидеш в магазина и си вземеш месо с етикет 1кг и у вас на твоя кантар даде 700гр, ти ли си без знания или са те излъгали? Или ти звъниш на производителя и търсиш гроба на прасето да разследваш преди да си купиш. Стига глупости, за това има описания на продуктите и съпорт/Q&A, за да си отговориш на въпросите преди да закупиш. Ако имам много свободно време да уча как да му инсталирам тва и онова и да му правя сърдечни операции от първия момент, в който съм го закупил, щях да стана техник.
Забравих, че тука сме многознайковци по всичко, а специалисти по нищо.