Извинявай, че ще те репликирам, но това не мога да разбера - защо се правят допълнителни страници, групи? Кому е нужно това? Отворете фейсбук и вижте колко групи има, и всички направени за една кауза... Това не мога да го разбера - толкова ли ви е голямо егото, че искате всеки да си има собствена група или фенстраница? Една официална страница е напълно достатъчна за целта. Това, което си описала като инициатива според мен е хубаво, но според мен не е нужно да се прави група за тази цел. Смятам, че по този начин усилията се размиват. Нужно е да има един официален сайт, една официална страница, едни хора, които да събират парите. И толкова. То ако беше нужно, да се правят много групи всички уебмастъри, ГЕРБ щяха да си направят група, че дарили 100 000 лева, кмета и общината на Бургас щяха да си направят група, защото даряват всички приходи от "Бургас и морето". Нужно е да се направи инициативата, да се свържат с кметството на Пловдив да разрешат инициативата, след това тя може много лесно да се разгласи - всички имаме фейсбук профили, страници, групи, събитието се осъществява и след това ако се търси медийна изява се викат медии и се показва колко пари са събрали и как се внасят. Ако не целят показност - тихо и кротко се свързват с родителите на момичето и внасят средствата. Според мен повече не е нужно.