СЕО БГ
Well-Known Member
С какво ще я развиеш е идеята ? Ако си сам, може би, ако имашп семейство, първата мисъл е да се грижиш за него, а след това пари за ''идеята'' не остават обикновенно... При всеки е различно, други имат пари, трети успяват да убедят или излъжат някого да им даде ( втория тип познавам доста такива, аз опитах и не ми се върза никопй, въпреки че идеята ми щеше да е печеливша ). Това което виждам масово е че нйикой не е иновативен. В годините когато още никой в Бг не беше чувал за часовник-телефон, аз бях първият който внасяше такива, и ме гледаха като теле в железница като ми звъннеше на ръката. няма да забравя чнай-честата реплика ''Братле, алармата ти звъни'', и като го откача и вдигна с включен високоговорител всичко се облещваше, не знаеха че дори не беше скъп, около 100 лв ми излезе .... Но, след това геройски потънах, няколко месеца след мен, бях продал на един запалянко и вкарацял контейнер с такива и тия първите с блутут връзка и синхронизация и т.н. и аз бях до там с продажбите, защото при толкова огромна поръчка производителите даваха цена от 10 долара на парче, а тия само с блутут бяха по 5,,,. е аз за по-малки бройки нямаше как да ми дадът, на мен цената ми беше 35 долара на парче, над 50 броя 28 и т.н. Ам, подби цените и увиснах И т.н., пича си беше богат, богатство е наследил и му беше лесно. Сложна тема, знам ли може само на мен да не ми върви и на хората около мен и да сме си такавак омпания И това започнах да си мисля вече хахахахаЕто ти поле за размисъл. Развитието на собствената идея. Радвам се, че членството в ЕС ни дава възможност да не сме локални и се възползвам от тази възможност.
1. ИМА и е доказано! 2. .......Какъв ти е проблема с това ?! Може би защото не би помогнал с нищо на никой ?! 3. И да имам пари пак ще го кажа, можем да се обзаложим, ако искаш, като забогатея лично ще те взема с мен да гледаш...., естествено... ако забогатея, нещо което още не се е случило а може и да не доживея хахаха 4..... Сериозно ли ?! След като не се интересуваш от темата, естествено че няма да знаеш и не какъв, а какви, защото са много самоделните автомобили, тунингованите в пъти на по-ниски цени от така Бугатита, Астън Мартън-и, Ферарита и т.н. и доказано ги смазват, повечето то тях са традиционно тунинговани японски автомобили, по Европа масово са автомобили тип голфчета, опелчета, бмв-та и т.н. ( лично имам познат с опел астра и 700 коня под капака и знам колко е похарчил за да направи колата си и колко му е стртувала преди да я тунингова и т.н. и т.н., в момента прави проект със КОРСА, СМОТАНАТА, МАЛКА КОРСА 99-та, нямам идея какви коне гони, скоро не съм се чувал с него )........................................... Я се осъзнай малко и спри да говяориш глупости предколедно да ми вдигаш кръвното..... 5. ИКОНОИМИЯТА НЕ е майка на мизерията, ако икономисваш от храна..., да. Имам два стари сименса лаптопи които са модел 2005-а и се доказаха в пъти с качеството си, въпреки че на тях и яйца можеш да си опечеш, все още работят безотказно, бях си купил лаптоп за 2000 лв., който не можа да се справи с това ск оеот те се справиха и накрая го продадох за без пари..... Aple, а около мен не съм чул ЕДИН от тия които познавам да не са имали проблеми ( софтуера е хубав но с огромен минус, няма много съвместими програми, особенои тези с които аз боравя и са ми нужни, не харесвам виртуалните машини за работа ).. И дори тогава не бяха скъпи, сега са около 100 лв втора употреба..., интересно и трудно се намират, защо ли ?! Може би защото икономията била майка на мизерията и на некачеството, защото са некачествени че никой не си ги дава ли ?! Имам и едни колонки, юсб, китайска му работа с вградена аудио карта, не помня дори кога ги купих, за 25 лв, вместо да давам за нещо скъпо, как бяха ония измислени простотии на Dr Dre Dj техниката ми в dj-ските ми години беше НАЙ-евтината, колега със Пайнъри за по 3 бона парчето се издъни на парти, аз нямах проблеми...... Колегата със скъпия миксер за 4000 лв с незнам си кви екстри срещу моя, на който и марката не музнаех ми каза, цитирам '' Колега от къде го вадиш тоя звук, много хубаво се чува'', а той е диджей от както аз съм бил пеленаче още! Майка на мизерията ?! Тая скапана техника де имах изкара ДО преди да я разпродам и ми изкара доста пари... Имах китайска колонка за 150 лв, чисто нова си я взех, активна.... Един ден се наложи да правя едно малко парти с нея във един хотел, трябваше да ми дадът служебна от хотела, те имаха JBL ENON, обаче не стана исе наложи да си позлвам моята, молиха ми се хората да намаля звука, даже аз не повярвах колко сила извади китайския гном В колата имам усилвателче което го взех за 35 лева и вади звук, като на един приятел пайнъра за 200 лв. Всичкото това което го казах има доказателства, много очевидци... Та я пак ?! Майка на мизерията ?! Балъци на тая планета МНОГО, разумни МАЛКО! И тук не е до икономията, аз живея на тоя смисъл, техниката не ми е по-важна от детето, жената, любовта и другарчето ми! Взимам това което ще ми върши работа, колкото изтрае изтрае.... Напоследък си мисля че живея сред откачалки.... И както на всички казвам, и милионер да съм, ще си купя евтина къщичка и ще си я направя, ще си карам старата трошка, предпочитам нещо свястно да направя с милионите си вместо да ги харча за глупости... Виж има само една глупост за кояот бих похарчил някой лев, малко обиколка из света и то не в луксозни хотели, дори с каравана ще ми е добре, само да видя местата..... Да осигуря бъдеще на детето си и да мога да помогна на който успея. Тези малки щастия ще са ми достатъчни, не хай тек технологии, не скъпа кола и палат, нито злата, и лаптопите ще си остая същите, даже ще си взема още 2-3 за части да има ил ирезерви... Какво не ти беше ясно ?1. Евтино и качествено няма. 2. Големи самаряни се появиха напоследък. 3. Като нямаш пари за спортна кола, много ясно, че ще кажеш, че е безмислено да си я купиш. 4. Какъв е тоя правен спортен автомобил и колко е евтин, че нещо не схващам. 5. Икономията е майка на мизерията, да го знаеш!
Последно редактирано: